U blagdanskom duhu: Olja Vori ima sjajnu ideju za malo drugačiji party outfit

Foto: John Pavlish

KADA je u pitanju moda, u ovo doba godine vrijedi pravilo "više je više".

A ako je suditi po outfitu koji je Olja Vori složila za event branda Lana & Love koji je jučer u centru Zagreba okupio brojne poznate Hrvatice, i nju je već zahvatio blagdanski duh. 

Gospođa Vori i ovog je puta ostala vjerna svom posebnom i zanimljivom stilu te je složila jedinstven stajling vrijedan kopiranja, barem u ovom blagdanskom razdoblju.

Outfitom je dominirala crvena boja, koja je i jedan od simbola blagdana, a Olja je dokazala da s plavom čini još bolji spoj nego sa zelenom. 

Nosila je plisiranu haljinu midi dužine i s uzorkom cvijeća u zagasitim nijansama preko koje je odjenula široki jarkocrveni džemper koji je bojom uskladila s ružem na usnama, ali i gustim najlonkama. 

Na nogama je nosila plave salonke sa svjetlucavom kopčom, a svaka prava obožavateljica ''Seksa i grada'' zna da se radi o cipelama s potpisom Manoloa Blahnika jer je istima u prvom nastavku filma Faca zaprosio Carrie.

Olja je salonke uskladila s plavom torbicom, a plavi detalji krasili su i njenu haljinu. Osim Olje, blagdanski duh zahvatio je i manekenku Lidiju Lešić koja se na eventu pojavila u zlatnim metalik hlačama i mornarskoj kapici te prozirnim točkastim salonkama.

U nastavku pogledajte i što su nosile druge poznate uzvanice:


Nataša Janjić


Iva Radić


Borna Kotromanić


Marijana Mikulić

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.