U blagdanskom duhu: Rozga zna kako nositi "ružni" komad za kojim svi luduju

Foto: Instagram

U ormaru pjevačice Jelene Rozge zavladalo je blagdansko "ludilo". No, osim svečanih toaleta, šljokica i klasičnih crvenih detalja, našao se tu i omiljeni komad svakog obožavatelja ovog predblagdanskog vremena. 

Pogađate, riječ je o "ružnom" božićnom džemperu kojeg svaki zaljubljenik u modu jednostavno mora imati u svojoj kolekciji. Svoj naziv može zahvaliti isključivo blagdanskim motivima koji ga krase, ali ovaj modni komad iz godine u godinu dokazuje da uopće ne mora biti ružan.

Upečatljiv, a opet decentan bijeli pulover s motivima sobova Rozga je kombinira s efektnom kariranom suknjom visokog struka. Cijelu je priču zaokružila nježnim make-upom, a jedini modni dodatak ovog je puta bio simpatični obruč za glavu. Preslatko i seksi. Upravo bi se tako mogao opisati ovaj blagdanski look.

No, dok su u prošlosti ovakvi puloveri bili jedan od najčešćih (i najnepoželjnijih) božićnih poklona, a pleli su se od teške vune zahvaljujući kojoj su često izgledali pomalo deformirani, u posljednje vrijeme sve češće pronašle svoje mjesto na popisima božićnih želja.

Naravno, kada vidite suvremene pulovere s motivima sobova, snjegovića, kuglica i raznih blagdanskih natpisa jasno vam je kako su oni ustvari postali poprilično simpatični te da se odlično uklapaju u svaki stil. U ovo predbožićno vrijeme često ih se može vidjeti i na poznatim osobama koje će vas rado razuvjeri i dokazati vam da se ovakvi puloveri savršeno snalaze i u street style kombinacijama. Upravo je to svojim outfitom napravila i Jelena Rozga.

Treba li vam još neki poticaj da nabavite svoj primjerak "ružnog" džempera?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.