U modu se vratio jedan upitan, ali univerzalno laskav trend s početka milenija

Foto: Instagram, EPA-EFE, Getty Images

POČETAK milenija obilježili su brojni upitni trendovi koji su se u proteklih par godina lagano počeli vraćati u modu.

A nakon ribarskih šeširića i kravata, ove godine vratio se još jedan modni dodatak koji je obilježio rane 2000-e i koji je savršen dokaz da se moda stalno ponavlja te da to ne isključuje ni najupitnije trendove.

Radi se o jednom univerzalno laskavom trendu oko kojeg se svejedno oduvijek lome koplja, a riječ je o širokim remenima za struk.

Embed from Getty Images

Početkom milenija takve su remene nosile sve tadašnje trendseterice, poput Paris Hilton i Jennifer Lopez, i to preko svega - od potkošulja do glamuroznih haljina.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Sada ih u modu vraćaju sve vodeće dizajnerske kuće koje u svojim novim kolekcijama predlažu da ih nosite preko kaputa, sakoa i haljina ili kao "barijeru" između hlača ili suknji visokog struka i majica uvučenih u njih.

Najveća prednost ovog trenda je što savršeno ističe najuži dio tijela, odnosno struk te tako figuru čini vizualno vitkijom, no samo ako je remen postavljen na odgovarajućem mjestu. Stavite li remen iznad ili ispod struka, efekt bi mogao biti suprotan, a najsigurniji ćete biti ako kupite remen koji vam točno odgovara veličinom, piše Elle. Također, što god radili, nemojte ga nositi preko topića s naramenicama jer više nije 2004. godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.