U sinoćnjem okršaju bivše i sadašnje cure poznatog glumca pobijedila je zanosna Ruskinja

Foto: Splash News

IAKO je manekenka, plavuši moda očito nije u malom prstu.

25-godišnja Suki Waterhouse je manekenka te britanska "it" djevojka koja često na sebe nabaci sve i svašta u očitoj želji da bude posebnija od ostalih.
 
 
Tako je bilo i sinoć kada se mlađahna plavuša pojavila u vrlo upitnoj kombinaciji crno-prozirne haljine koju je iskombinirala na zlatne kaubojske čizme.
 
 
Kombinacija nije impresionirala baš nikoga, no prisutne je zabavljala činjenica kako se Suki takva pojavila na istom crvenom tepihu gdje i njezina poznatija kolegica Irina Shayk koja će se uskoro udati za njezinog bivšeg dečka.
 
 
Naime, i Suki je dvije godine ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera unatoč velikoj razlici od čak 16 godina, no to nije bio razlog prekida. Kako se šuškalo, Bradley je navodno nije htio oženiti, jer je njegova mama nije mogla smisliti. S obzirom na to da majci mlada manekenka nije bila po volji, Bradley joj je rekao "zbogom" u ožujku 2015. godine.
 
 
Ubrzo nakon toga, glumac je osvojio jednu od najljepših žena svijeta s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio i kćerkicu, a na Irininoj ruci već dulje bliješti i dijamantni prsten.
 
 
S obzirom na to da je Irina jučer pomela pod konkurencijom kada se pojavila na crvenom tepihu, vjerujemo kako Suki nije bilo nimalo lako.
 
 
Manekenka inače već nekoliko mjeseci ljubi glumca Diega Lunu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.