U stilu Jamesa Deana: Časopis Paper skinuo sina Pamele Anderson

Foto: Paper Magazine, Instagram, Splash News

VEĆ smo vas upoznali s 20-godišnjim sinom Pamele Anderson, koji je od klinca postao pravi frajer.

Brandon Lee, sin je najpoznatije prsate plavuše s malih ekrana, Pamele Anderson i njezinog bivšeg supruga, rokera Tommyja Leeja, a Brandon je upravo od tate pokupio frajerski stav, koji njeguje.



Podsjetimo, Pamela i Tommy vjenčali su se 1995. godine, nakon samo 4 dana poznanstva. Par je tijekom 3-godišnjeg braka dobio dvoje djece, a papire za razvod potpisali su 1998. godine. Brandon Thomas ima i mlađeg brata Dylana.



Brandon već neko vrijeme nastoji ostvariti karijeru DJ-a, no neprestano koketira i s modelingom, a posljednji editorijal koji je snimio, bio je onaj za časopis Paper, u kojem se pojavio bez majice, u stilu ikone Jamesa Deana, u setu crno-bijelih fotografija.



No, mlađahni Brandon, kojem mediji često tepaju kako je stvarni Chuck Bass, iz nekad popularne serije "Gossip Girl", otkrio je i kako ga zanima film, a uzor mu je slavni redatelj Quentin Tarantino.

"Uvijek sam bio okružen filmom i zabavom. Stigao sam u taj svijet. Uvijek sam mislio kako ću ostati daleko od svega toga, no što sam stariji, taj svijet mi se sve više sviđa. Gledam 5-10 filmova tjedno", priznao je Brandon, koji je prošle godine bio i u vezi s mladom glumicom Bellom Thorne, no ljubav nije dugo potrajala.



Brandon je i potvrdio kako će mu se slavna mama pojaviti i u filmskoj adaptaciji popularne serije "Baywatch", uz bok Dwayneu "The Rock" Johnsonu i Zacu Efronu, iako ni sam nije bio siguran smije li to reći.



Sudeći po svemu, čini nam se kako ćemo od ovog dečka vidjeti još puno toga.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.