U Zagrebu se i ove jeseni nose traperice oko kojih se uvijek lome koplja

Foto: Luka Šangulin/Index

ODJEVNI komad bez kojeg je jesen nezamisliva definitivno su traperice.

To potvrđuju i najnovije street style fotke sa zagrebačkih ulica koje su preplavile dame u trapericama, no model koji je trenutno najpopularniji nije po svačijem ukusu, a pogotovo ga ne odobravaju starije generacije jer ne razumiju svrhu kupovanja takvih traperica. Pogađate o kojem je modelu riječ? Naravno, radi se o poderanim trapericama koje bi svaka baka odmah bacila u smeće.

Iako su modni stručnjaci predvidjeli kraj ovom trendu, traperice s jednom ili više rupa na koljenima i drugim dijelovima nogavica, pa čak i na stražnjici, ove su jeseni omiljene među damama različitih stilova koje dokazuju da je riječ o zbilja svestranom modelu. Ne odolijevaju im ni poznate dame, a glumica Kristen Stewart ih je nedavno čak nosila na jednom filmskom festivalu.

Što se tiče kroja traperica, trenutno su najpopularniji opušteni modeli širih nogavica, no ni skinny poderane traperice nisu loš odabir i važno je samo pronaći model koji odgovara vašoj građi, a svu modnu inspiraciju za njihovo kombiniranje pronaći ćete kod stajliš Zagrepčanki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.