Ukrasi i odvažne boje: Sedam frizura koje ćete ove godine viđati posvuda

Foto: Instagram

2019. godinu definitivno bismo mogli nazvati godinom modnih dodataka. 

No osim na tijelu, nosit ćemo ih i u kosi. Neke od ovih trendova premijerno smo vidjeli prošle godine, a na samom početku ove godine slavne dame otkrile su nam kakve frizure nosimo u narednih 11 i pol mjeseci. 

Ovih sedam frizura viđat ćete posvuda, od Instagrama do gradske špice. 

1. Veliki rajfovi

Ovaj povratnik iz djetinjstva dolazi na mjesto svilenih marama, ali i na jednu sasvim novu razinu jer izgleda bolje nego ikada. 

2. Plava kosa

I pritom mislimo na nebesko plavu, a ne platinastu boju. Kylie Jenner i Lady Gaga dokazale su nam da ova drastična promjena izgleda sjajno u glamuroznom, ali i u casual izdanju, a na nama je samo da se na nju odvažimo. 

 

3. Mašne

Ovaj ženstveni modni dodatak nepogrešiv je odabir za svaku prigodu, a začinit će čak i najobičniju frizuru. 

4. Bob

Jedna od svima omiljenih frizura ponovno se vratila u velikom stilu, a ove godine nosi se i uglađen i razbarušen bob.

 

5. Jako duga kosa

Potpuna suprotnost bobu, ali opet vrlo poželjna frizura zbog koje će se mnoge djevojke odlučiti na kupnju ili ugradnju ekstenzija. 

6. Blještave ukosnice

Selena Gomez prošle je godine upravo pomoću blještavih ukosnica odgovorila na prozivke Stefana Gabbane, a mi ih nastavljamo nositi kroz cijelu ovu godinu. 

7. Biseri

Želite li za neki poseban događaj otići korak dalje, s ovom odvažnom, ali istovremeno vrlo ženstvenom frizurom sigurno nećete pogriješiti. Poigrajte se oblicima i veličinama bisera, a slobodno ubacite i kristale i cirkone. 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.