Urnebesna Blake Lively pokazala je što za nju znači sportska elegancija

Foto: Instagram

TREND koji već nekoliko godina zbunjuje javnost nije baš jasan ni svim trendsetericama.
 
Riječ je o takozvanom athleisure looku, odnosno sportskoj eleganciji koju su popularizirale sestre Hadid i Kardashianke, a svodi se na kombiniranje sportskih komada s elegantnim krpicama, primjerice štikle i trenirka. 
 
 
Ovaj odvažni trend najčešće viđamo na slavnim damama dok se šira javnost uglavnom zgraža nad takvim kombinacijama ili su im smiješne, a sada se na račun ovog trenda našalila i jedna poznata trendseterica.
 
 
Glumica Blake Lively odlučila je nakon svečanog eventa, na kojem je nosila ružičastu koktel haljinu dizajnerice Jenny Packman i žute Louboutin sandale s mašnom, otići u teretanu u istom outfitu, a sve je zabilježila i na svom Instagramu.
 
 
"Nikad nisam bila dobra u slaganju sportsko-elegantnog looka," napisala je glumica na urnebesnoj fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži i na kojoj diže utege u fensi izdanju.
 
Njenu logiku donekle i razumijemo jer, ako neke slavne dame (Kim Kardashian) mogu na crvenom tepihu nositi sportske tajice, zašto ona ne bi išla u teretanu u haljini, zar ne?
 
A iako se narugala na račun ovog looka, i sama Blake jednom je na modnu reviju došla u trenirci koju je iskombinirala s elegantnim crnim čizmama na visoku petu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.