Victoria Beckham pokazala više no što je planirala u poluprozirnoj pastelnoj haljini

Foto: Splash

DIZAJNERICA inače nema običaj slagati izazovne kombinacije. Stoga nas je baš iznenadilo njeno posljednje izdanje u kojem je otkrila puno više no što smo od nje navikli. 

Victoriju Beckham paparazzi su snimili u šetnji New Yorkom u raznobojnoj haljini pastelnih nijansi koja je dio njene kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. Zato smo i sigurni da je dizajnerica bila itekako svjesna koliko se njena haljina prozire, no to ju nije spriječilo da je odjene bez grudnjaka i pokaže svijetu svoje bradavice.

Victoria je haljinu iskombinirala s dugačkim kimonom istog uzorka koji također potpisuje ona sama, baš kao i salonke u boji mente kojima je savršeno zaokružila ovaj pastelni outfit. Svemu je dodala i clutch torbicu u nježnoj kremasto bijeloj nijansi te statement naočale koje su odavno postale njen zaštitni znak.

A osim što je svojom poluprozirnom haljinom razveselila muški dio publike, Victoria je potvrdila da su slatke pastelne nijanse jedan od vodećih modnih trendova sezone o čemu više možete čitati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.