Viktorijina anđelica udala se u vjenčanici kakvu bi poželjela baš svaka mladenka

Foto: Instagram

SIGURNO ste već do sada čuli za trend dviju vjenčanica.

Sve se više i više mladenki nakon ceremonije presvlači u haljinu u kojoj se lakše kretati, ma koliko god im teško padalo skidanje vjenčanice iz snova nakon samo par sati. No ova Viktorijina anđelica pronašla je savršeno rješenje, a sigurni smo da bi ovakvu haljinu poželjele mnoge buduće mladenke.

Ruski supermodel Vita Sidorkina udala se prošlog vikenda za talijanskog filmskog producenta i milijunaša Valeria Morabitoa na Amalfijskoj obali, a nosila je superpraktičnu i prekrasnu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada.

Tijekom ceremonije, haljina, s prozirnim i čipkastim detaljima na gornjem dijelu, imala je raskošnu svilenu suknju do pod s dugačkim šlepom i slojevitom podsuknjom od tila.

A kada je došlo vrijeme za slavlje, manekenka je u trenu transformirala vjenčanicu tako što je skinula svilenu suknju i otkrila ostatak prekrasne čipkaste haljine libanonskog dizajnera.

Tako se mogla kretati bez spoticanja, a i dalje se nije odrekla svoje vjenčanice iz snova te nije trošila vrijeme na presvlačenje.

A vjerujemo da ni djeveruše nisu bile razočarane svojim elegantnim, nježnoružičastim haljinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.