Više nema povratka: Khloe Kardashian predala papire za razvod od Lamara po drugi put

Foto: Splash News, Ok! Magazine, Getty, Instagram

SAPUNICA je napokon gotova.

Reality zvijezda Khloe Kardashian po drugi put je predala papire za razvod od košarkaša Lamara Odoma, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike", što je uobičajena praksa kod brojnih slavnih parova.
 
Iako se činilo kako će Khloe svom braku i kontroverznom suprugu pružiti još jednu šansu, od toga očito neće biti ništa. Iako je to često govorila u 11. sezoni obiteljskog showa "Keeping Up With The Kardashians", koja se trenutno prikazuje, sada je napokon poduzela konkretne korake.
 
 
Zanimljivo je kako je Kardashianka za rješavanje slučaja angažirala odvjetnicu Lauru Wasser, koju je angažirao i Johnny Depp, koji se nakon svega 15 mjeseci brake rastaje od mlađahne supruge Amber Heard, koja je zatražila i da ju uskoro bivši suprug uzdržava, što dotičnom očito ne pada na pamet, unatoč velikom bogatstvu.
 
Lamar je navodno znao da će Khloe to napraviti te se i on složio sa svime. Papire za razvod, Khloe je predala samo dva tjedna nakon što je NBA zvijezda viđena kako ponovno pije, u jednom baru u Los Angelesu.
 
 
Podsjetimo, u listopadu 2015.godine, Lamar je pronađen u nesvijesti na podu jednog bordela u Nevadi, gdje je nekoliko dana tulumario s prostitutkama, uz obilje alkohola i droga. Khloe je čitavo vrijeme tada bila uz njega, a tada je i stopirala proces razvoda pa je javnost s pravom pomislila kako se predomislila. No, nakon što se počeo oporavljati, Lamar je nekoliko uta pokleknuo pred alkoholom, što Khloe očito više ne želi trpjeti.
 
 
"Ne vjerujem u razvod, no došla sam do točke u kojoj moram staviti sebe i svoje emocionalno zdravlje na prvo mjesto", zaključila je.
 
 
Apsolutno se slažemo, iako smo doista vjerovale kako su njih dvoje savršeni par.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.