Vjenčanja u doba korone: Ovi parovi nisu dopustili da im pandemija pokvari planove

Foto: Instagram, Twitter

PANDEMIJA koronavirusa mnogim je parovima pokvarila planove za vjenčanje, no neki su to odbili dopustiti, piše Glamour.

Iako su se morali prilagoditi novonastaloj situaciji i biti jako kreativni, vjenčanja ovih parova su jednako čarobna kao i ona na koja smo navikli, ako ne i čarobnija jer pokazuju da nema tog virusa koji može stati na put pravoj ljubavi. 

Par koji se vjenčao na ulici

Reilly Jennings i Amanda Whee vjenčale su  se nasred ulice u New Yorku, a ceremoniju je sa svojeg prozora predvodio njihov prijatelj, ujedno i svećenik Univerzalne životne crkve  - online crkvene zajednice koja nudi mogućnost obavljanja svećeničkih dužnosti ljudima različitih kultura, vjeroispovijesti i uvjerenja.

Planirale su se vjenčati na jesen, no kad su shvatile da bi jedna od njih mogla ostati bez posla i prihoda, promijenile su planove i na brzinu organizirale novo vjenčanje, otkrile su za The Cut.

Jedna mladenka nosila je posuđeni kombinezon, a druga odijelo te su obje bile u tenisicama. Svećenik koji je predvodio vjenčanje čitao je dijelove iz knjige Ljubav u doba kolere, a ceremoniju su sa svojih prozora i balkona pratili susjedi.

Par koji se vjenčao u supermarketu

Izraelska vlada je 14. ožujka zabranila okupljanja za više od 10 ljudi kao preventivnu mjeru sprječavanja širenja virusa, a iznimka su bili supermarketi, gdje je dozvoljeno okupljanje do 100 ljudi, piše Glamour. U skladu s tim pravilom, jedan se par vjenčao u supermarketu te su čak imali i bend. 

Par koji se vjenčao u dnevnom boravku

Nakon što su otkazali svadbenu salu i DJ-a, Anastasija i Josh Davis iz Kanade odlučili su se vjenčati u dnevnoj sobi, u domu mladoženje gdje su u izolaciji s njegovim roditeljima. Ceremoniji je, osim mladenaca i roditelja mladoženje, prisustvovao i jedan prijatelj, prenosi Insider.

Mladenci su zatim izašli na ulicu gdje su ispred susjeda i drugih prijatelja koji su sjedili u automobilima, otplesali prvi ples.

Par koji se vjenčao na balkonu

Valeska Pretelt i Joshua Board iz New Yorka planirali su svadbu s 55 uzvanika u restoranu u Brooklynu, no novonastala situacija im je poremetila planove.

Ipak, vjenčanje se održalo kada su i planirali, a sudbonosno "da" izrekli su na svom balkonu, ispred nekolicine prijatelja koji su se okupili ispred kuće i jedne mačke, piše Vogue.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.