Vrste žena s kojima muškarci ne bi trebali ulaziti u vezu prema Johnu DeVoreu



ČESTO nailazimo na članke u kojima se savjetuje žene koje bi tipove trebale izbjegavati. Članci su nerijetko prepuni predrasuda i generaliziranja. Tako ćemo na popisima zabranjenih muškaraca moći pronaći i one koji se u odrasloj dobi još uvijek kupaju s majkama, muškarce krtice, vječne studente itd. No oba spola igraju istu igru! John DeVore američki je satiričar koji je još uvijek samac i koji je, po uzoru na ženske časopise, napravio podužu listu žena koje bi muškarci trebali izbjegavati.

Pogledajmo kakve je savjete dao muškome rodu:


Nikad nemoj hodati s glazbenicama zato što će uvijek voljeti više svoj trombon nego što voli tebe. Ne petljaj se s odvjetnicama zato što nikad nećeš dobiti svađu, za koju će negirati da ju je uopće započela. Nikad ne hodaj s feministicama zato što, iz nekog čudnog razloga, okrutne i seksističke viceve ne smatraju smiješnim.
Ne petljaj se sa ženom koja ima trbuščić jer će te podsjećati na to da bi trebao raditi više trbušnjaka.

Ni mršave žene nisu dobre za tebe, zato što vjerojatno imaju trakavicu.

Ideš li na spoj sa ženom koja ne zna koristiti kineske štapiće, ispričaj joj se, mirno otiđi do wc-a te pobjegni kroz prozor.

Također izbjegavaj brinete zato što žele biti plavuše, a plavuše samo zato što vole biti plavuše.

Crvenokose su potomci vulkana i tornada. Visoke žene uvijek će te promatrati s visoka, a niske se neće nikad ugledati na tebe. One koje su prosječne visine žele biti više ili niže, ili oboje.

Nikad ne hodaj sa ženom koja očekuje da sve plaćaš ti. Vjerojatno je jako površna. Žene koje bi ti htjele platiti večeru nemoj smatrati dobrim materijalom za vezu jer misle da ti ne možeš pronaći dobro plaćen posao! Budeš li sa ženom koja će htjeti podijeliti račun na 50:50, više joj nemoj odgovarati na pozive budući da te, očito, smatra jeftinim.

Ne hodaj sa ženom koja prigovara jer je obično u pravu oko stvari zbog kojih prigovara.

Ne hodaj sa ženom koja priča sa svojim psom zato što će pas znati sve vaše tajne i nekome se, kad-tad, izlajati!

Ne hodaj sa ženom koja piše o seksu jer to znači da se je seksala prije nego što je upoznala tebe.

Nikad ne hodaj sa ženom koja će htjeti spavati s tobom na prvome spoju! Drolja!

Nikad ne ulazi u vezu sa ženom koja će spavati s tobom na drugome spoju jer te je pustila da čekaš.


Zapamti da žene koje nose naočale nisu pametne, već su samo kratkovidne ili dalekovidne.

Nemoj hodati s gusaricom jer predobro zna rukovati s vatrom i noževima.

Ne hodaj sa glumicom jer će ti cijelo vrijeme citirati Shakespearea i govoriti ti kako je cijeli svijet pozornica, a ti ćeš joj onda morati reći: "Ma da? Nemoj srat'!", na što će se ona vjerojatno uvrijediti.

Ne hodaj sa ženom koja čita knjige jer će ti htjeti prepričavati radnje u kojima se zapravo ništa nije dogodilo.

Izbjegavaj žene koje su dugo solo jer sigurno nešto s njima ne štima, a za tebe nisu dobre ni one koje piju bijelo vino jer će ti prigovarati kad budeš pio pivo. Ako pije žestoka pića, znači da je alkoholičarka, a u vezi može biti samo jedan alkoholičar - ti.

Pošto poto izbjegavaj sirene iako su pune Omega 3 masnih kiselina!

Ne hodaj sa ženom koja ima pametnog najboljeg prijatelja jer ćeš uvijek ispasti glup pred tim inteligentnim kučkinim sinom!

Ako naiđeš na lijepu, pametnu, osjećajnu i duhovitu - ne nasjedaj na zamku! Također izbjegavaj horoskopske znakove poput: škorpiona, vodenjaka, ovna, blizanaca i strijelaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.