Zakon depresije: Wentworth Miller napokon otkrio razloge svoje punašnije linije iz 2010. godine

Foto: Press, Twitter, Fame Fly Net

ZA plavookim Michaelom Scofieldom ludjele su žene diljem svijeta.


Od trenutka kada smo ga prvi put ugledale na svojim malim ekranima, u popularnoj seriji "Zakon braće", Wentworth Miller postao je naša celebrity simpatija.

Isklesano tijelo, prekrasne plave oči, brojne tetovaže, iako lažne, osvojili su nas na prvu, no nakon završetka snimanja spomenute serije, Wentworth se malo "zaokružio" te kao takav postao predmet ismijavanja internetskih korisnika, koji su u njegovim kilogramima pronašli inspiraciju za popularne Meme.



Danas 43-godišnji glumac izgleda bolje nego ikad, a napokon je progovorio i o razlozima, koji su doveli do nakupljanja nepoželjnih kilograma, i koji nisu nimalo zabavni.

"Tada sam dotaknuo dno života. U svemu sam tražio olakšanje i rasterećenje. Tako sam se i okrenuo hrani, kao i seksu, alkoholu i drogama, no hrani sam se najviše veselio", započeo je Wentworth svoju ispovijest na Facebooku.

Glumac je na spomenutoj društvenoj mreži, s obožavateljima podijelio dugačko pismo, u kojem je objasnio "kako je tada patio u tišini te bio suicidalan, a glasovi u glavi tjerali su ga na samodestruktivnost". "Borio sam se s depresijom od djetinjstva, od svoje pete godine. Bila je to borba, koja me koštala vremena, prilika, veza i tisuću neprospavanih noći. Tada sam se i udebljao. Velika stvar! 2010. godine, zadnja stvar koja mi je trebala bila je borba za moje psihičko zdravlje. No, da skratim priču, preživio sam i drago mi je".



Istaknuo je i kako se sada, kada vidi svoju sliku u crvenoj majici, samo dobro nasmije te se podsjeti na svoje borbe, izdržljivost i ustrajnost, kojima se borio protiv svojih demona, i kojima se sada smije.

Wentworth, koji je priznao da je gay 2013. godine, otkrio je i kako se prvi put pokušao ubiti s 15 godina, kada je progutao bočicu pilula. "Netko me jednom pitao je li to bio vapaj za pomoć, a ja sam rekao ne. Jer nikad nisam nikome rekao. Ti moliš za pomoć, samo kad misliš da ona postoji", otkrio je 2013. godine na Human Rights Campaign večeri u Seattleu.

No, čini se kako su mračna vremena iza njega, a zgodnog glumca uskoro ćemo gledati i u novoj, petoj sezoni serije "Zakon braće", koja će imati 10 epizoda.



Upozorenje: slijedi spoiler!


Četvrta sezona serije, koja je imala vrlo slabu gledanost, završila je smrću Michaela Scofielda pa su brojni obožavatelji ostali zatečeni viješću da se glavni lik vraća u seriju, no producenti ističu kako će "oživljavanje osigurati logično i uvjerljivo objašnjenje zašto su likovi živi te se i dalje kreću svijetom".

Podsjetimo, glumac je priznao da je homoseksualac, pismom upućenim organizatorima "Međunarodnog filmskog festivala" u Sankt Peterburgu, u kojem je kritizirao odnos ruske vlade prema LGBT populaciji.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.