Zašto su neki od najpoznatijih celebrityja propustili ovogodišnju Met Galu

Foto: EPA-EFE

UNATOČ tome što je velika čast dobiti pozivnicu za prestižan, maksimalno ekskluzivan događaj poput Met Gale, nekima, čini se, ta čast nije dovoljno vrijedna da bi se pojavili. 

Primjerice, mnogi Rihannini obožavatelji tvrde da Met Gala nije Met Gala bez nje, dok se drugi iščuđavaju jer Melania i Donald Trump, inače redoviti uzvanici, nisu bili prisutni. 

U nastavku vam donosimo razloge zašto se neki od najpopularnijih celebrityja nisu pojavili na ovogodišnjim "modnim Oscarima". 

Sarah Jessica Parker

Glumica koja nas je prethodnih godina oduševljavala svojim maštovitim izdanjima ove je godine preskočila prestižnu Met Galu zbog poslovnog putovanja koje je navodno bilo neodgodivo. 

Donald i Melania Trump

Trumpove smo vidjeli na mnogo Met Gali u proteklih nekoliko godina, no čini se da je njihova dobrodošlica završila 2017. kada je Anna Wintour otkrila u showu Jamesa Cordena da predsjednik i prva dama SAD-a više neće biti pozvani. 

Blake Lively

Nije poznat točan razlog glumičinog izostanka s ovogodišnje Met Gale, međutim, mnogi nagađaju da je trudnoća, koju je nedavno otkrila, jedini moguć razlog. 

Rihanna

I najveće razočaranje: izostanak Rihanne s Met Gale, žene koja se prošle godine odjenula kao papa i koja uvijek maksimalno ispoštuje zadanu temu. No pjevačica je, nažalost, jučer bila u Londonu gdje je sklopila suradnju s jednom britanskom drogerijom u kojoj će se od sada prodavati njezina kozmetika. 

Taylor Swift

Taylor je sinoć viđena na jednom eventu također u Velikoj Britaniji, međutim, rijetki su je uopće očekivali na ovogodišnjem izdanju jer se nije pojavila zadnje tri godine. 

Ariana Grande

Pjevačica je morala odbiti svoj dolazak na Met Galu ove godine jer je posvećena svjetskoj turneji, a trenutno održava nastupe u Kaliforniji. 

Neke zvijezde poput Demi Lovato i Zayna Malika jednostavno preziru ovaj događaj, a tko je još u toj grupi, pročitajte OVDJE

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.