Zavirili smo u BeautyBox za veljaču i uvjerili se zašto žene vole kutijicu sreće

Foto: Promo

NIJE tajna da pripadnice ljepšeg spola doslovno vrište kada u ruke prime novu kutijicu sreće. Sada nam je jasno zašto! Preslatka kutija puna beauty proizvoda po najpovoljnijoj cijeni. Tko je ne bi poželio?!

PRIPADNICE ljepšeg spola kutijici sreće vesele se jednako kao plaći, petici na ispitu ili promaknuću! Nakon što smo zavirili u kutijicu sreće i sami smo se u to uvjerili. Kutijica je jedinstvena po svom dizajnu te se lako transformira u pravi mali ladičar. U njoj se krije najmanje šest beauty proizvoda čija vrijednost zna biti i sedam puta veća od cijene same kutije.

Doznaj što je to rasprodalo prvu ovogodišnju kutijicu sreće!

U mjesecu zaljubljenih kutija je bila posebna po svojim proizvodima, njih čak sedam od čega četiri full size, dva putna pakiranja i jedan tester.

Prije nego nastaviš čitati dalje OSIGURAJ kutijicu sreće za ožujak na vrijeme i klikni na www.beautybox.hr.

Trend što duže mladosti i ljepote zahvatio je žene diljem svijeta, a pretplatnice na BeautyBox dobile su priliku isprobati prvu hijaluronsku kremu s pčelinjim otrovom. Beeven kozmetika krije kremu (originalno pakiranje, 50 ml, 250, 00 kn) koja spaja pčelinji otrov, prirodni botox s hijaluronom. Ovo je prva krema u svijetu koja sadrži ovu kombinaciju te koja popunjava bore iznutra prema van.

Zavirite u unboxing video koji je pripremila blogerica Matea, koja je kremu već isprobala. Matea će vam pokazati i potpuno NOVI proizvod BeautyBoxa. Special Edition BeautyBox by Oriflame. Kutijica punaaa dekorativne kozmetike, vrijedna gotovo 900 kuna.

URIAGE micelarna voda (originalno pakiranje, 100 ml, 41, 00 kn) još jedan je proizvod BeautyBoxa kojeg žene obožavaju. Termalna micelarna voda odlična je za uklanjanje nečistoće i šminke, njeguje i hidratizira kožu ostavljajući je mekom i podatnom. Dovoljno je na vaticu istisnuti nekoliko kapi termalne vode i prebrisati lice.

Za čistu i mirišljavu odjeću zaslužna je TETA VIOLETA sa svojim deterdžentom za svakodnevno pranje (putno pakiranje, 200 ml, 6, 00 kn). Blagi deterdžent čuva obojenu odjeću i štiti vlakna od oštećenja i izvlačenja. Spoj proteina i inhibitora osigurava vašu odjeću kod češćeg pranja.

Želiš nabaviti NOVI proizvod BeautyBoxa? Kutiju punu dekorativne kozmetike? Što čekaš, požuri po limitirano izdanje Special Edition kutije by Oriflame.

Pripadnice ljepšeg spola Sapunoteka je iznenadila popustom od 20 posto na kupovinu u webshopu, ali i kremom za ruke (originalno pakiranje, 75 ml, 45, 00 kn). U kutijici ste mogli pronaći kremu od lavande, od kakaa i konoplje. Kremama je zajedničko to što su veganski proizvod na bazi hladno prešanih ulja i čistih eteričnih ulja.

Putno pakiranje koje će obožavati svi koji se spremaju na put stiže od Signala. Zubna pasta namijenjena za zaštitu cijele obitelji sadrži kombinaciju prirodnih ulja s mineralima cinka. Poznata je po svojoj antibakterijskoj zaštiti.

LACTOVIT gel za tuširanje (originalno pakiranje, 300 ml, 15, 00 kn) zaštitni je gel koji sadrži vitamine i proteine iz mlijeka kojima hrani i obnavlja kožu. Sadrži 10 posto Lactourea kompleksa s mliječnom kiselinom. Gel je namijenjen za vrlo suhu i osjetljivu kožu.

Najslađi proizvod kutijice sreće zasigurno je DOLCELA Cake 2go (uzorak). Ukusni punjeni biskvit obliven kakaom ne sadrži umjetne arome i bojila. Kolačić dolazi u četiri različita okusa: lješnjak, čokolada, vanilija i jaffa.

Sedam genijalnih razloga zbog kojih ti je žao što i ti nisi nabavila svoju kutijicu sreće. Ne ponavljaj iste greške. Klikni na www.beautybox.hr i naruči kutijicu sreće za ožujak. Iako se tim BeautyBoxa trudi osigurati što više kutija, navala je tolika da dio djevojaka ne stigne do svoje sreće.

Tim nam je otkrio malu tajnu. Pretplatnice na kutijicu sreće imat će priliku PRVE isprobati potpuno novi proizvod na hrvatskom tržištu. Ne čekaj ni sekunde, trk u webshop. Ako želiš proći još povoljnije u svoju narudžbu dodaj MamaBox, Outlet kutiju ili Special Edition i punu cijenu dostave od 25 kuna plati samo za prvu kutijicu, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet.

Ovo će biti genijalan beauty mjesec!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.