Zavirite u 27 milijuna dolara vrijedan penthouse Kendall i Kylie Jenner u New Yorku

Foto: The Andrew Azoulay Team, Getty, Instagram
 
ZA slavne sestre samo najbolje.
 
Kad nosiš titulu najpoznatijih tinejdžera na svijetu, dizajniraš modne i beauty kolekcije, krasiš brojne naslovnice te hodaš najpoznatijim pistama svijeta, vrlo vjerojatno niti ne pitaš koliko nešto košta.
 
 
 
Tu, naravno, mislimo na sestre Kendall i Kylie Jenner, koje su od prošloga tjedna u čarobnom New Yorku, zbog tjedna mode.
 
 
A tijekom svog boravka u Velikoj jabuci, 19-godišnja Kylie i 21-godišnja Kendall odsjele su u luksuznom apartmanu, točnije penthouseu u Tribeci, na donjem Manhattanu, koji izgleda kao iz naših snova.
 
 
26,5 milijuna vrijedan apartman na 4 kata, među ostalim, ima 9 spavaćih soba, 5 kupaonica i čak 7 terasa s pogledom u doslovnom svakom smjeru, koji oduzimaju dah.
 
 
Naravno, cure su tamo odsjele besplatno, a tijekom njihovog boravka dogodio se i mali incident u dizalu, kada su ostale zaglavljene u njemu te su ih morali spašavati vatrogasci. Slavne sestre zamoljene su da pokriju troškove štete, a cijelu dramu su čitavo vrijeme dijelile sa svojim obožavateljima na Instagramu i Snapchatu.
 
 
 
U svakom slučaju, cure su prošle jeftinije, nego da su platile najam, a na svojim su profilima podijelile i nekoliko fotografija iz luksuznog apartmana te se zahvalile na besplatnoj usluzi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.