Zavodnik čiji brakovi traju jako kratko: Idris Elba skinuo se za novi broj časopisa Interview

Foto: Splash News, Interview

GLEDAMO li u prvog tamnoputog Jamesa Bonda?

43-godišnji glumac Idris Elba zaludio je žene diljem svijeta, a upravo se za njega opasno šuška kako bi mogao postati sljedeći James Bond.



A dok ne stigne konačna potvrda, Idris odrađuje brojne intervjue, a posljednji je dao popularnom časopisu Interview, za koji je snimio i naslovnicu te crno-bijeli editorijal.

U intervjuu, markantni Idris otkrio je i kako mu je druga ljubav, nakon glume, glazba pa tako možda niste znali kako je glumac i talentirani DJ, koji nastupa pod umjetničkim imenom DJ Driis. No, u posljednje vrijeme se u potpunosti posvetio glumačkoj karijeri pa je ona DJ-a pala u drugi plan.



"Ne želim zvučati nezahvalno, no spavam manje, stalno mislim te sam stalno u multitaskingu. Ne znam koji će biti učinci svega toga, kada budem stariji, no ja nikada ne prestajem. Ne zato što sam pohlepan, nego uvijek nešto stvaram. No, brinem se kako ću pregorjeti. Ne ja kao ja, već moja umjetnost. Bojim se kako će ljudi samo jednoga dana reći kako su vidjeli dosta od mene", povjerio se.



Idris se smatra i jednim od najbolje obučenih muškaraca u Hollywoodu, a slavni časopis GQ svrstao ga je u Top 10 za 2016. godinu.

Što se tiče privatnog života, glumac je trenutno slobodan, no iza sebe ima dva propala braka i dvoje djece, kćer Isan i sina Winstona.



1999. godine oženio je šminkericu Hanne Kim Norgaard, no ostavio ju je 2001. godine, dok je bila trudna s njihovom kćerkom. Razvod je finaliziran 2003. godine. S drugom ženom, agenticom za nekretnine, Sonyjom Nicole Hamlin, Idris se vjenčao 2006. godine, a izdržali su svega 6 tjedana, kada ju je glumac ostavio, navodno kako bi ostvario glumačku karijeru.

2014. godine, s djevojkom Naiynom Garth, Elba je dobio sina, no 2016. obznanili su kako prekidaju.



Čini se kako se niti jedna od njih nije mogla nositi s njegovim tempom...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.