Zendaya u još jednom savršenom izdanju zasjenila sve i na partyju nakon Emmyja

Foto: Broad Image

NAKON što je na Emmyjima zapalila crveni tepih u izazovnoj zelenoj haljini te zasluženo zasjela na vrh liste nabolje odjevenih dama na dodjeli nagrada, glumica i pjevačica Zendaya presvukla se u još jedno besprijekorno izdanje.

Ovoga puta nije igrala na kartu seksepila, već romantike te se i na HBO-ovom partyju nakon Emmyja istaknula svojim stajlingom.

Za tu je prigodu obukla raskošnu balsku haljinu cvjetnog uzorka, bez naramenica i midi dužine, s napuhanim donjim dijelom te dugačkim šlepom koji se vukao po podu. 

Stajling je upotpunila klasičnim crnim salonkama s prepoznatljivim crvenim potplatom Christiana Louboutina i efektnim smaragdnim naušnicama, koje bi sjajno išle uz zeleno izdanje koje je nosila na dodjeli, a jedno što nije promijenila bila je frizura.

Svoju odnedavno crvenu kosu je raspustila, lagano uvila i napravila dramatični razdjeljak na jednu stranu, a make-up je svela na minimum te je samo crnom olovkom naglasila oči.

I u ovom izdanju zasjenila je sve prisutne, a tko joj je sve bio konkurencija, pogledajte u nastavku gdje smo izdvojili još nekoliko slavnih dama koje su nas oduševile svojim stajlingom.

Heidi Klum

Sophie Turner

Malin Akerman

Ariel Winter

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.