Žene, muškarci uopće ne razumiju ove fraze, a stalno ih koristite

MOŽDA vam se čini kako vaš partner većinu vremena provodi glumeći da vas ne razumije, ali ako mu uporno ponavljate neku od ovih fraza - on vas vjerojatno stvarno ne razumije:

Trebamo razgovarati

Muškarci: U njihovim glavama odmah se pali alarm jer ova fraza može značiti samo jedno - problem na vidiku.

Žene: Ako pitate žene, razgovor je način povezivanja s partnerom. Nije im potreban poseban povod za njega, ali bi ih moglo zabrinuti ako njihov partner odbije razgovor.

Uopće me ne slušaš

Muškarci: Možda vam vaš muškarac izgleda nezainteresirano, ali on vas (barem većinu) vremena stvarno sluša. Testirajte ga. Postavite mu pitanje vezano uz ono što ste mu govorili i vjerojatno ćete se iznenaditi kada vam odgovori "kao iz topa".

Žene: One najčešće jasno daju do znanja svojim gestama i odgovorima da prate ono što druga strana govori. Upravo zato im se može učiniti da muškarci ne sudjeluju u razgovorima. 

Napravimo to zajedno

Muškarci: Žao nam je, ali muškarci najčešće nisu timski igrači. Ne vole dijeliti pobjedu pa će sve radije odraditi sami, navodi Bright Side.

Žene: Dame su po prirodi društvenije od muškaraca, a pristanak njihovih partnera da stvari rade zajedno im je potvrda da nisu same.

Pusti me da šutim

Muškarci: Kada su u pitanju problemi, muškarci rijetko govore o njima pa im neće biti čudno ni ako njihova partnerica odluči šutjeti.

Žene: Željele priznati to ili ne, žene često tišinom pokušavaju manipulirati muškarcima.

Raspravit ćemo kasnije

Muškarci: Njima ovo zvuči kao da je stvar riješena i nemate o čemu raspravljati.

Žene: Ne, žene ustvari ne žele raspravljati kasnije. One su poput multipraktika pa će rado raspravljati dok usporedno odrađuju i druge stvari.

U redu

Muškarci: Ne, neće shvatiti vaš ljutit ton kojim ste izgovorili to "u redu". Za njih "u redu" znači upravo to - sve je u redu.

Žene: Žena izgovori oko 20.000 riječi dnevno, što je značajno više nego što ih izgovori prosječni muškarac. Zato u njihovom rječniku "u redu" vjerojatno ima još nekoliko skrivenih značenja. I ne, muškarci, nažalost nijedno od tih značenja ne znači da je sve ok.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.