Zgodne dame sa špice pokazale kako se nose najhrabriji trendovi ove sezone

Foto: Luka Šangulin/Index

NIJE tajna da zagrebačka špica često nalikuje na pravu modnu pistu. Čak i ako ne pratite zbivanja u svijetu mode, bit će vam dovoljan jedan pogled na odjevne kombinacije modno osviještenih Zagrepčanki da istog trena shvatite koji su trendovi trenutno najaktualniji.

Tako su se brojne trendseterice već pohvalile kako su u svoje ormare pospremile "utility" kombinezon. Riječ je o modelu koji donedavno nitko nije želio nositi, a sada su svi poludjeli za njim.

Osim specifičnog izgleda koji asocira na radne i pilotske kombinezone, njegovi glavni aduti su i udobnost te praktičnost.

No, zgodna dama sa zagrebačke špice pronašla je način kako ovom modnom komadu dodati dašak elegancije i podignuti ga na potpuno novu razinu. Naime, kombinirala ga je uz vrtoglavo visoke štikle upečatljivog uzorka. Naravno, riječ o životinjskom uzorku koji se ove sezone nosi na apsolutno svemu.

Osim toga, pobrinula se da njen cijeli stajling bude u boji koja je već proglašena najpoželjnijom ove sezone. Pa, čini se da smo pronašli pravu modnu mahericu.

No, još jedna dama sa špice je svojim outfitom pokazala odlično razumijevanje modnih trendova.

Haljina koja svojim izgledom podsjeća na retro spavaćice skrivaju liniju i ne pristaju baš svakome. Zato, baš poput utility" kombinezona, ovaj model haljine nose samo najhrabrije dame.

Ipak, predimenzionirani rukavi, širok kroj i boja lososa su odličan odabir ako tražite nešto u čemu ćete biti primijećeni, ali će vam istovremeno biti i udobno.

Za dodatnu udobnost i ležeran stil, ova se dama pobrinula kombinirajući efektnu kreaciju uz trendi tenisice i traper jaknu s ovratnikom u istoj boji kao što je i haljina. Cijelu je priču zaokružila zanimljivim sunčanim naočalama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.