Zgodni par ukrao poglede: Ona pokazala noge u minici, a on kulerske čarape

Foto: Luka Šangulin/Index

GLEDAJUĆI njihove outfite, mogli biste naučiti brojne stilske lekcije.

Već samo jedan pogled na stajliš par koji je prošetao zagrebačkom špicom otkriva da su veliki zaljubljenici u modu te da jako vješto barataju trendovima. Štoviše, lako bi se mogli zamijeniti za mjesta s modelima koji inače poziraju u reklamnim kampanjama jer i sami izgledaju kao da su česti gosti na stranicama modne biblije Voguea.

Zimski mjeseci i slojevito odijevanje idealna su podloga za osmišljavanje zanimljivih odjevnih kombinacija, baš poput onih koje nosi i ovaj par.

Crno-bijeli uzorak popularnije nazvan pepita svoju popularnost dosegao je četrdesetih godina prošlog stoljeća, a ove sezone nosi se u kombinaciji s omiljenim zimskim materijalom mnogih dama, tvidom. Upravo su tvid i pepita uzorak dobitna kombinacija za sve ljubiteljice retro stila, a ova zgodna crnka pokazala je kako takav stajling nositi sa stilom. 

U minici s pepita uzorkom naglasila je vitke noge, a u tome su joj pomogle i klasične crne čizme do koljena. I ostatkom outfita vladala je crna boja pa je tako sve začinila još jednim modnim povratnikom, dolčevitom. Preko svega je prebacila sako s upečatljivim gumbima koji je njezinom stajlingu dao dozu elegancije, a cijelu priču je zaokružila komadom koji nikada ne silazi s modnog trona - klasičnim crnim kaputom.

Za razliku od nje, njezin markantni partner odlučio se poigrati bojama. Color block u rijetko viđenom izdanju, u kombinaciji zagasito zelenih i tamnoplavih komada, izgleda odlično, a zahvaljujući njemu i mnogi drugi muškarci se možda (napokon) odvaže isprobati ovaj zanimljiv trend. 

Kombinacija klasičnih i trendi komada pokazala se kao pun pogodak. Naime, naizgled nezanimljivu bijelu košulju odlično je uklopio uz zelene hlače te plavi sako, a da je pazio na detalje potvrdio je i kulerskim odabirom čarapa u istoj nijansi plave boje. Detalji u različitim nijansama smeđe boje potvrđuju da se ponekad isplati prekršiti najpoznatije stilsko pravilo koje kaže kako se nikada ne smije istovremeno kombinirati više od tri boje. Tako su rukavice, cipele i remen te klasičan kaput dali elegantnu notu ovom zaigranom outfitu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.