Zgodni Vikinzi zbog kojih sigurno nećemo propustiti utakmicu Hrvatske i Islanda

Foto: Instagram

NAVIJAT ćemo za naše dečke, ali ćemo i imati na oku i njihove zgodne protivnike.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra svoju posljednju utakmicu prije osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva protiv reprezentacije Islanda. 

A čak i ako vas nogomet apsolutno ne zanima, ovu se utakmicu isplati pogledati zbog zgodnih islandskih nogometaša o kojima internet ovih dana ne prestaje brujiti. Naravno, i među našim reprezentativcima ima puno zgodnih frajera, no njih smo već proanalizirali uoči prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a sada vam donosimo još dva razloga više za praćenje večerašnje.

Jedan od njih je 30-godišnji Rúrik Gislason koji je nakon samo pola sata igre tijekom utakmice Islanda protiv Argentine postao miljenik žena diljem svijeta i sada na svojem Instagram profilu broji više sljedbenika nego što njegova zemlja ima stanovnika. To nije baš ni teško s obzirom na to da Island prema zadnje popisu iz 2016. godine broji svega 334 tisuća stanovnika.

 

Prije spomenute utakmice, zgodni Rúrik imao je svega 30 tisuća sljedbenika na društvenoj mreži, a vjerujemo da sada i mnoge od vas zanimaju njegove objave.

 

Drugi "vrući" razlog za gledanje večerašnje utakmice zove se Birkir Bjarnason i također ima 30 godina.

 

Plavokosi ljepotan osvojio je ženska srca još 2016. godina, kada je s reprezentacijom Islanda nastupio na Europskom nogometnom prvenstvu, te je u protekle dvije godine krasio brojne liste najzgodnijih muškaraca u ženskim časopisima. 

 

A ako vam ova dva zgodna Vikinga nisu dovoljno dobar razlog da pogledate večerašnju utakmicu, OVDJE se prisjetite i naših zgodnih nogometaša koji će sigurno u vama probuditi skrivenu navijačicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.