Životna promjena koja je Meghan Markle učinila puno sretnijom i opuštenijom

Foto: EPA-EFE

IZ perspektive "običnih smrtnika", vojvotkinja od Sussexa ima popriličan broj razloga za sreću.

Ipak, kad malo bolje razmislimo, konstantna izloženost javnosti, toliko naglih promjena, problemi s obitelji i stroga pravila koja su se odjednom nametnula mogu biti popriličan izvor stresa i tjeskobe. No Meghan je rješenje za svoju užurbanu svakodnevicu i život javne osobe pronašla još 2015. godine. 

U jednom od svojih postova na blogu koji je vodila, Meghan je progovorila o meditaciji. U njemu navodi kako joj je čovjek imena Light, što u prijevodu znači svjetlost, preporučio posebnu tehniku meditacije koja se usredotočuje na misli i otklanjanje istih.

Iako je, kako je sama napisala, isprva mislila da je to sve skupa razvikana glupost, nakon nekog vremena, kada je naučila pravilno meditirati, zaljubila se u to i shvatila koliko joj se život promijenio nabolje. 

Nakon priče o svom iskustvu, Meghan je dodala: "Znam da ćete smisliti milijun izlika i razloga zašto je meditacija blesava ili zašto nemate vremena za nju, baš kao što sam i ja Lightu rekla da nemam dovoljno sati u danu da bih meditirala, na što mi je on odgovorio da bih zbog toga trebala dvostruko više meditirati." 

Pa, ako djeluje na vojvotkinji, možda ne bi bilo loše pokušati. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.