Znamo gdje još uvijek možete kupiti rasprodanu H&M-ovu suknju od tila

Foto: H&M, Giphy

NAJPOŽELJNIJA tkanina sezone definitivno je til, koji daleko najbolje izgleda na suknjama. Čini se kako u većini žena još uvijek čuči malena djevojčica koja sanja postati princeza, jer su suknje od tila preplavile ulice, Instagram, trgovine... Ovaj trend odobrila bi i jedna od najvećih fiktivnih ikona stila, Carrie Bradshaw.  

Lepršave i prozračne te iznenađujuće svestrane, ovakve suknje uklapaju se i u dnevna i večernja izdanja, a jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa štiklama i tenisicama. Možda baš zato nestaju s polica trgovina u tren oka, pogotovo model iz H&M-a koji je bojom, ali i odličnom cijenom osvojio fashionistice. 
H&M, 148 kn
 
Tirkizna suknja od tila, srednje dužine rasprodana je u svim online shopovima brenda, no dobra je vijest da se još uvijek može nabaviti u trgovinama. Ako, pak, ne budete imali sreće s pronalaskom modela u ovoj boji, tu je i crna varijanta iste suknje, koja će se nekima vjerojatno svidjeti i više od tirkizne.
H&M, 148 kn
 
A ako ipak ne želite imati isti komad kao i pola grada, bacite oko i na druge suknje od tila iz H&M-ove ponude, među kojima se možda krije vaš favorit za proljeće.
H&M, 148 kn
 
H&M, 371 kn
 
H&M, 371 kn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.