Zrinka Cvitešić se pohvalila skupim cipelama koje su tiha patnja modnih ovisnica

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL, Instagram

ZRINKA Cvitešić bila je voditeljica programa proslave 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu koja je održana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Baš kao i u mnogim prilikama dosad, lijepa glumica je još jednom uspjela privući pažnju i svojom pojavom. Nakon što su se slegnuli dojmovi, Zrinka se odlučila i na Instagramu pohvaliti svojim outfitom.

Za ovu priliku odabrala je decentnu crnu haljinu od tila. Prozirni detalji i šljokice ostavljaju dojam odvažnosti, ali i profinjenosti, a dizajn potpisuje Matija Vuica. Također, glumica se pohvalila i cipelama koje su tiha patnja mnogih modnih ovisnica.

Kako je hashtagom otkrila, riječ je o sandalama iz kolekcije slavnog Christiana Louboutina, modnog čarobnjaka i "kralja cipela". Njegova prva slavna klijentica bila je princeza Caroline od Monaka, a ubrzo su ga otkrile i brojne druge poznate dame poput Britney Spears i Madonne. Danas su njegove cipele postale modni imperativ i simbol luksuza, a nose ga Jennifer Lopez, Priyanka Chopra, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Nicole Kid­man, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani, pa čak i Melania Trump, kao i mnoge druge slavne dame. No, obožavateljice njegovog rada nalaze se i na domaćem terenu pa im nije odoljela ni Zrinka Cvitešić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.