Zvuči bolno: Kim otkrila trik uz pomoć kojeg joj grudi u otvorenim haljinama izgledaju ovako

Foto: Instagram, Guliver/Getty

AKO ste se ikad zapitali kako je moguće da poprilično velike grudi Kim Kardashian u haljinama s dekolteom do pupka prkose gravitaciji, imamo odgovor.

Zgodna Kim u jednoj od haljina koje ne dozvoljavaju nošenje grudnjaka pojavila se na nedavnoj modnoj reviji svog supruga Kanyea Westa, a jučer je otkrila što je nosila ispod nje kako bi jog grudi savršeno stajale.

Kako bi podigla grudi, Kim koristi debelu ljepljivu traku koju lijepi oko vrata i ispod grudi koje onda stoje na mjestu i izgledaju fantastično.

I uopće se ne radi o nekoj posebnoj, skupoj traci, otkrila je Kim. Dapače, najviše voli ljepljivu traku kojom se omotavaju kablovi i lijepe pozornice.

Sexy fotku na kojoj otkriva ovaj mali trik Kim je objavila na Instagramu te uputila fanove na svoju aplikaciju gdje objašnjava detalje.

"Do sada sam koristila sve - od selotejpa do ljepljivih traka za pakiranje, i mislim da je najbolja ova "gaffer traka". Najbolje drži!

Još jedan važan savjet - "Pazite da ne koristite losion za tijelo ili ulje prije ljepljenja trake. Samo se pripremite na trenutak kad ćete ju morati skinuti, hahaha!"

"Potrebno je malo truda, ali vjerujte mi, vrijedno je toga.", poručuje reality ljepotica.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.