Adidas je lansirao novu kolekciju sportske odjeće, a zaštitno lice je Jenna Ortega

Foto: news.adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS ima novu liniju, Adidas Sportswear koja nadopunjuje već poznate Performance i Originals Adidas linije.

Globalna superzvijezda Jenna Ortega, koju smo gledali u mega popularnoj seriji Wednesday, zaštitno je lice nove linije i kolekcije proljeće/ljeto 2023. Ona je pravi odraz i pobornica individualizma i svestranosti te se savršeno uskladila s onim što je Adidas Sportswear htio postići. 

Elementi sporta i lifestylea 

Cilj im je bio napraviti odjeću za generaciju Z koja će te komade nositi na zabavu s prijateljima, na trening ili na istraživanje grada za vikend. 

“U Adidasu neprestano tražimo načine na koje možemo pomaknuti granice u sportu i kulturi, zbog čega je tako uzbudljivo što možemo objaviti da nam se pridružila Jenna Ortega kako bismo pokrenuli našu prvu novu marku u 50 godina.

Progresivna i strastvena pionirka nove generacije koja izaziva valove diljem svijeta, njezin svjež i kreativan način razmišljanja je ono u čemu smo se mi, kao robna marka, našli i čime nas nastavlja inspirirati. Jedva čekamo otkriti što će doći iz ovog posebnog partnerstva, vrlo brzo", piše Adidas news.

Kolekcija će imati globalno lansiranje sljedeći tjedan

Adidas Sportswear bit će lansiran u cijelom svijetu od 9. veljače na Adidas web stranici, u trgovinama i preko Adidas aplikacije.