Ako ste obožavatelj YSL Black Opiuma, svidjet će vam se i ovi povoljni parfemi

Foto: dm.hr/cultbeauty.com/divainparfums.com/zara.com/yslbeautyus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

YSL-ov Black Opium smatra se jednim od najboljih parfema za žene, ali s toliko pohvala dolazi i prilično visoka cijena.

Sama aroma je savršena za jesenski parfem zahvaljujući svojim bogatim i toplim notama kave, vanilije i bijelog cvijeća koje pružaju moćan, no slatki miris koji zaista osvaja osjetila. Dakle, ako volite Black Opium, ali ne i njegovu cijenu, ova tri predivna i slična mirisa mirišu gotovo kao original, ali koštaju dosta manje.

Black Opium edp, 30 ml, cijena je 66.35 € (499.91 kn)

Ovaj miris sadrži nježnu, ali kompleksnu kombinaciju crne kave, bijelog cvijeća i vanilije, stvarajući vrlo senzualni i hipnotički miris koji traje.

Sol de Janeiro After Hours, 90 ml, cijena je 24.86 € (187.31 kn)

S gornjim notama crnog ribiza i kruške koje se isprepliću s jasminom, raskošnom frezijom i vanilijom, ovaj cvjetni miris suši se do nota jantarnog drveta i karameliziranog pačulija.

Divain-167, 100 ml, snižena cijena je 16.17 € (121.83 kn)

Divain-167 zadržava sve strukturalne elemente Black Opiuma, ali ističe vaniliju kao glavnu zvijezdu. Nota kave i dalje je prisutna, ali ovaj miris stavlja vaniliju u središte pozornosti, uz dodatak nijansi jasmina i cvijeta naranče.

 Zara Gardenia, 180 ml, 15.95 € (120.18 kn)

S bazom od kave i vanilije, ovaj slatki, no intenzivni miris pruža izvanredan dojam za svoju cijenu i nudi prekrasnu ravnotežu između cvjetnih i gurmanskih nota.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.