Ako ste zimogrozni, treba vam Oodie. Trenutno je na sniženju

Foto: oodie.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO STE zimogrozni ili poznajete nekoga kome je uvijek hladno, onda je ova "dekica" odgovor na taj problem. Radi se zapravo o predimenzioniranoj hoodici brenda Oodie koja ima sve kvalitete tople deke.

Jednom kada ju navučete više vam neće biti hladno, a poželjet ćete provesti cijelu zimu u njoj. 

 

Dachshund Oodie, 527 kn (70 €)

Otter Oodie, 490 kn (65 €)

Upravo je Oodie bio jedan od najprodavanijih australskih proizvoda prošle godine, što i ne čudi s obzirom na pozitivne recenzije koje dobiva na internetu. "Tako mekan i topao", "Savršen za hladnije vrijeme. Ugodan, topao i lepršav", "Super udoban, obožavam ga", "Must-have za zimu", samo su neki od komentara oduševljenih kupaca. 

Koala Oodie, 490 kn (65 €)

Seinfeld Oodie, 595 kn (79 €)

Dolazi u raznim bojama i uzorcima, a najbolja stvar od svega je što je trenutno na sniženju i može se naručiti u Hrvatsku. Osim toga nude i mogućnost da ih naručite u packovima pa tako postoji Oodie Twin Pack (cijena na sniženju je 904 kn / 120 €), Oodie Family Pack za četiri osobe (cijena na sniženju je 1778 kn / 236 €) i Oodie Mega Pack za šest osoba (cijena na sniženju je 2351 kn / 312 €). 

Na sniženju je i samo jedan Oodie pa mu se cijena kreće od 490 kn (65 €) do 595 kn (79 €), ovisno o modelu. 

Panda Oodie, 527 kn (70 €)

Unicorn Oodie, 527 kn (70 €)

Ova savršeno mekana hoodica-dekica dolazi u raznim modelima za odrasle, ali i za djecu. Osim toga u ponudi imaju i ogrtače, čarape, klasične deke, turbane, pidžame kao i Oodieje za kućne ljubimce. Ako vam se kojim slučajem naručeni proizvod ne svidi, možete ga besplatno vratiti u roku od 30 dana.   

Cjelokupnu ponudu na sniženju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više