Asics vraća svoje Skyhand tenisice kao izvrsnu alternativu adidas Sambi

Foto: zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ASICS je iskoristio popularnost nostalgije za modom iz 2000-tih te ponovno lansirao svoj legendarni model Skyhand OG. Ovaj potez dolazi u vrijeme kada retro tenisice, poput adidasovih Samba, doživljavaju nevjerojatan povratak na modnu scenu.

Skyhand OG, izvorno dizajniran za rukomet, prvi put je ugledao svjetlo dana davne 1993. godine. Ova obnovljena verzija donosi spoj nostalgije i moderne tehnologije. Asics je unaprijedio model koristeći svoju naprednu Flytefoam tehnologiju za prednji dio potplata, dok je za petu zadržao klasičnu EVA pjenu. Gornji dio tenisice izrađen je pretežno od mekog antilopa s kožnim detaljima.

Svi model imaju izdržljivi gumeni potplat

Nove Skyhand OG tenisice dostupne su u dvije atraktivne boje. Ističu se kombinacije kao što su "Cilantro/Grapefruit", elegantna "Midnight Plum" i živopisna "Koi" narančasta. Svi modeli imaju izdržljivi gumeni potplat.

Ovaj potez Asicsa dolazi u trenutku velikog uspjeha brenda. Ove godine Asics je proglašen najbrže rastućim brendom za aktivnosti na otvorenom u Sjevernoj Americi.

Asics Skyhand OG tenisice sada su dostupne po cijeni od 110.03 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.