Bajkovita koliba iz božićnog filma The Holiday može se unajmiti. Noćenje je 3000 kn

Foto/Screenshot: IMDB.com/Airbnb.com/YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLIBA koju iz godine u godinu gledamo u božićnom hit filmu The Holiday sada može postati poprište vašeg romantičnog bijega od stvarnosti. 

Stariji bračni par koji je kuću kupio 2019. godine nije imao pojma da je njihova nova kuća planetarno popularna sve dok na svom posjedu nisu počeli nailaziti na horde turista koji su se željeli ondje fotografirati. Zbog toga su ubrzo kolibu počeli iznajmljivati na Airbnb-ju, piše House Beautiful. 

Idilična kućica u osami po kojoj je napravljena koliba iz božićnog hit filma The Holiday nalazi se u bajkovitom engleskom mjestašcu Holmbury St. Mary.

Trokrevetna koliba koja nosi ime Honeysuckle Cottage okružena je lijepim vrtom i terasom s koje puca pogled na brda obližnjeg Surreyja. Koliba je rezervirana do kraja godine, no već u siječnju imaju slobodnih termina.

U kultnom filmu Amanda Woods, koju igra Cameron Diaz, nakon teškog prekida napušta svoju villu u Los Angelesu i odlazi u na odmor u Rosehill Cottage. Za vrijeme odmora upoznaje brata vlasnice Grahama (Jude Law), a nedugo potom među njima je planula ljubav.

Filmska ekipa scenografiju za Rosehill Cottage izgradila je u studiju u Londonu, a neke od prepoznatljivih karakteristika kolibe su kamin i peć na cjepanice u dnevnom boravku, zatim drvene grede po stropovima, hrastova stolarija te cigla u spavaćim sobama.

Na Airbnb-ju je cijena noćenja s uključenim naknadama 3180 kuna (421.67 €), a minimum su dva noćenja. Oglas možete vidjeti ovdje.