Bajkovita planinska kuća za odmor u Gorskom kotaru prodaje se za 559 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pažnju nam je privukla drvena planinska kuća za odmor s jacuzzijem, teretanom i igraonicom koja se prodaje za 559 tisuća eura.

Drvena kuća s pogledom na planine

Prostrana drvena planinska kuća udobnog, toplog i intimnog interijera smještena je u Delnicama s predivnim pogledom na planine Gorskog kotara. Kuća površine 250 m2 smještena je na zemljištu ukupne površine 600 m2. Izgradili su je 2018. lokalni majstori, isključivo u drvu te je predviđena za smještaj osam do 12 osoba.

Sve što vam treba za potpuno opuštanje

Kuća ima ukupno četiri sobe i tri kupaonice te prostran dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom kao i terasu, konobu za druženje, teretanu i igraonicu za djecu i odrasle.

Glavna prostorija za druženje je veliki dnevni boravak iz kojeg se pruža pogled na planine Gorskog kotara prema kupskoj dolini. Kamin u dnevnom boravku pruža intimnu i toplu atmosferu, a prostor je prepun jedinstvenih i starinskih detalja uklopljenih u novouređeni komforni interijer.

Kuća je opremljena ADSL internetom, alarmnim sustavom te radijatorima na struju u sobama. U vrtu se nalazi jacuzzi za četiri osobe koji se grije i zimi te su osigurana dva parkirna mjesta.

Ovo je idealna nekretnina za obiteljska druženja i odmor u netaknutoj prirodi i tišini.

Oglas možete pogledati ovdje.