Barbie mobitel je na pomolu. Evo po čemu je specifičan

Foto: hmd.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SURADNJI s tvrtkom Mattel, tvrtka HMD, najpoznatija po mobitelima brenda Nokia, najavila je planove za izdavanje preklopnog telefona Barbie. Očekuje se da će mobitel izaći u srpnju ove godine. Mobitel još nema službeno ime, a nisu objavljeni ni podaci o cijeni, specifikacijama i značajkama.

Što zasad znamo?

Adam Ferguson, globalni direktor za marketinške proizvode tvrtke HMD, u intervjuu potvrđuje da će telefon Barbie biti potpuno novi uređaj. "Barbie nije vrsta brenda kojem ponudite gotovo rješenje s polica."

Ovaj mobitel neće biti pametni telefon, već tradicionalni telefon bez naprednih značajki, prenosi The Verge.

Ova je suradnja u skladu s planovima koje je tvrtka najavila još u rujnu. Naime, finska se tvrtka želi udaljiti od brenda Nokia i prodavati uređaje pod vlastitim imenom te surađivati s brojnim novim partnerima. Mattel je prvi takav partner, a Ferguson kaže da neće biti posljednji.

"Postoje li druge suradnje osim rada s Mattelom? Apsolutno. Jesu li one jednako velike i AAA poput Mattela? Apsolutno. Mogu li vam reći o kojima se suradnjama radi u ovom trenutku? Apsolutno ne", izjavio je.

Što se tiče telefona vlastitog brenda, tvrtka još nije spremna otkrivati konkretne pojedinosti, ali znamo da će također stići ovog ljeta. Također, potvrđeno je i da tvrtka neće prestati izdavati Nokia uređaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.