Benetton je upravo spustio cijene do 50%. Ovo su naši favoriti

Foto: benetton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI vole kupovati u Benettonu koji je posebno poznat po svojoj pletenini i upečatljivim bojama. Marka bi se mogla opisati kao suvremeni stil koji je ujedno ležeran i šik. U ponudi imaju svašta, od komada za dom do onih modnih, te vjerujemo da gotovo svatko može pronaći nešto za sebe. 

Trenutno marka ima srednjosezonsku rasprodaju s popustima do 50%. Cijene su snižene odabranim komadima za žene, muškarce i djecu. Izdvojili smo svoje favorite, koji su nam zapeli za oko na ovom popustu. 

Komadi za odrasle

Ova dugačka haljina odmah nam se svidjela zbog upečatljive boje, ali i svestranosti. Može se nositi i na jesen uz čizme, ali i na proljeće uz sandale. Izrađena je od čiste viskoze pa u njoj nije vruće, dok ju je za hladnije dane dobro upariti s pleteninom. Savršena je za svečane izlaske. 

Dugačka haljina, cijena na sniženju je 72.38 eura (545.35 kn)

Podstavljeni baloner od čistog pamuka midi dužine idealan je za jesen. Ima široki ovratnik na preklop, kopča se na gumbe, a tu su i prednji džepovi. Također, ima remen u struku za njegovo naglašavanje. Komad koji treba imati u ormaru.

Baloner, cijena na sniženju je 120.69 eura (909.34 kn)

Ako volite trapezice, mogle bi vam se svidjeti ove bijele boje. Izrađene su od rastezljivog pamuka te su modernog kroja. Imaju efektne džepove sprijeda, kao i one straga. 

Trapezice, cijena na sniženju je 51.01 eura (384.33 kn)

Što je jesen bez kardigana? Ovaj Benettonov ima višebojni karirani motiv posvuda te je prilično efektan. Odlično bi išao uz bijelu majicu, traperice i tenisice za svakodnevnu ležernu kombinaciju. 

Kardigan, cijena na sniženju je 64.95 eura (489.37 kn)

Iako je ljeto službeno završilo, uvijek se može upiknuti koji komad za iduće, posebno ako je na popustu kao ova kratka lepršava haljina. Krasi je V-izrez i print te je izrađena od 100% održive viskoze. 

Kratka haljina, cijena na sniženju je 51.01 eura (384.33 kn)

Prekrasan tamnozeleni pulover idealan je za jesen, a dolazi u jednoj od boja koje su trenutno u trendu. Izrađen je od čiste pamučne pređe te ga krasi neravnomjeran prugasti motiv. 

Pulover, cijena na sniženju je 41.72 eura (314.34 kn)

Još jedan pulover nam se svidio, a dolazi u crnoj boji s kvadratnim motivom na prednjoj strani u upečatljivoj crvenoj boji, dok je sa stražnje strane bijel. Idealan je za uparivanje uz traperice. Izrađen je od vune, viskoze i kašmira. 

Pulover, cijena na sniženju je 55.65 eura (419.29 kn)

Dugačke chino hlače dobar su komad. Ove su izrađene od laganog platna od čistog obojenog pamuka pa se mogu nositi i na jesen, ali i na proljeće. Mrkva su kroja i imaju nabore sprijeda. 

Chino hlače, cijena na sniženju je 44.51 eura (335.36 kn)

Majica kratkih rukava uvijek dobro dođe, a ovu, osim bijele boje, krasi i grafika sa sloganom na prednjoj strani. Majica je klasičnog kroja, idealna za svakodnevno nošenje. 

Majica, cijena na sniženju je 18.49 eura (139.31 kn)

Komadi za djecu

Preslatka točkasta haljina odmah nam je zapela za oko. Idealna je za posebne prilike. 

Haljina, cijena na sniženju je 25.92 eura (195.29 kn)

Zgodna je i ova majica dugih rukava s okruglim izrezom boxy kroja s maksi kariranim motivom na prednjoj strani. Na stražnjoj strani je color block. 

Majica, cijena na sniženju je 25.92 eura (195.29 kn)

Ova jakna idealna je za kišno vrijeme. Naime, izrađena je od sjajne tkanine Rain Defender. Osim toga, podstavljena je mekim flisom za još veću udobnost. 

Jakna, cijena na sniženju je 29.64 eura (223.32 kn)

Duksa u nježno plavoj boji super je sportski komad za svaki dan. 

Duksa, cijena na sniženju je 19.42 eura (146.32 kn)

Pidžama s printom Mickeyja Mousea osvojit će male fanove. Izrađena je od čistog pamuka, a hlače imaju unutarnju gumicu za udobno pristajanje. 

Pidžama, cijena na sniženju je 27.78 eura (209.31 kn)

Donji dijelovi trenirki uvijek dobro dođu, a nama se svidio ovaj sivi s velikim bočnim džepovima duž nogavica. 

Cargo hlače, cijena na sniženju je 18.49 eura (139.31 kn)

Kompletnu ponudu na ovom sniženju pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.