Beta verzija u SAD-u: Booking.com pokreće novi AI planer putovanja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od vodećih svjetskih digitalnih platformi za putovanja Booking.com najavila je svoj novi AI planer putovanja koji će biti pokrenut u beta verziji za odabrane putnike iz SAD-a u njihovoj aplikaciji.

Putnici mogu postavljati AI planeru putovanja opća pitanja vezana uz putovanja, kao i određena pitanja za podršku u bilo kojoj fazi planiranja putovanja. To uključuje pregledavanje potencijalnih odredišta i opcija smještaja, pružanje ideja za putovanje na temelju potreba i zahtjeva pojedinačnih putnika, kao i kreiranje planova putovanja za određeni grad, zemlju ili regiju.

Relevantnije i u većoj mjeri personalizirane preporuke za putovanja

Putnici mogu jednostavno razgovarati s probnim AI planerom putovanja te opisati što traže na općenit i određen način, postavljati pitanja i precizirati pretraživanje u stvarnom vremenu te vidjeti nove opcije u samo nekoliko sekundi.

Od traženja inspiracije za romantična odredišta na plaži na Karibima do usmjeravanja na određeni popis kuća za odmor za četveročlanu obitelj, s klima-uređajem i bazenom, AI planer putovanja daje preporuke brzo, u formi razgovora.

Integrirano iskustvo planiranja putovanja

AI planer putovanja podiže planiranje putovanja na višu razinu nudeći putnicima vizualan popis odredišta i smještajnih objekata, uključujući informacije o cijenama. Putnici se mogu kretati između svog razgovora s AI planerom putovanja i sučelja Booking.com aplikacije dok razmatraju opcije za svoje putovanje. Samo dodirom bilo kojeg smještaja koji ih zanima mogu dovršiti rezervaciju jer je AI planer putovanja izravno integriran u iskustvo rezervacije smještaja u Booking.com aplikaciji.

Tijekom sljedećih tjedana beta verzija AI planera putovanja bit će dostupna sve većem postotku Genius članova Booking.coma u Sjedinjenim Američkim Državama. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više