Black Friday u PlayStation Store trgovini. Ove igre ne želite preskočiti

Foto/Screenshot: playstation.com/Freepik

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLACK FRIDAY službeno dolazi 25. studenog ove godine, ali su trgovine već počele s primamljivim popustima.

Jedna od njih je PlayStation Store Hrvatska, koja nudi odlične popuste i do -75% na određene igre, ali i pogodnosti postojećim i novim članovima. Mi smo se fokusirali na nezaobilazne hit igre koje se isplati kupiti na ovom Black Friday popustu. 

Na popisu se našla igra Gran Turismo 7, koja će oduševiti sve koji žele doživjeti autentično iskustvo utrke na konzoli. Zatim, tu je EA SPORTS FIFA 23, igra koja je bila jedna od najiščekivanijih ove godine i koja je idealna za sve one koji žele igrati realistične nogometne utakmice na svojoj konzoli. 

Nastavljamo s igrom Horizon Forbidden West, koja je mnogima među favoritima kada su u pitanju PlayStation igre, a odlikuje ju prekrasna grafika i izazovna borba. Zadnja, ali ne i posljednja je Ratchet & Clank Rift Apart, igra impresivne grafike i prepuna akcije, isto jedna na koju valja obratiti pažnju na Black Friday popustu. 

Niže možete vidjeti i ostale pogodnosti koje je PlayStation Store Hrvatska pripremio ove godine povodom Black Fridaya.

Gran Turismo 7: do 43% popusta

Cijena na popustu za PS4: 301.53 kn / 39.97 € 

Cijena na popustu za PS5: 371.38 kn / 49.23 € 

Gran Turismo 7 završila je na nekoliko top listi 2022. godine kada su u pitanju najbolje igre koje možete igrati na PlayStation konzoli. 

Radi se o odličnoj vozačkoj igri nevjerojatne grafike u kojoj igrač dobiva autentično iskustvo utrke na konzoli. Sama igra ima puno sadržaja te je mnogo više od samog utrkivanja. 

Gran Turismo 7 objedinjuje najbolje značajke simulatora vožnje i u njoj možete izraditi vlastitu garažnu kolekciju iz snova. Osim toga, možete se pridružiti međunarodnoj zajednici vozača s kojima možete dijelite strategije za utrke, savjete za poboljšanje automobila, dizajne natpisa i fotografije, a i međusobno se utrkivati. 

Pogledajte ovu igru ovdje


EA SPORTS FIFA 23: do 40% popusta

Cijena na popustu za PS4: 317.40 kn / 42.07 € 

Cijena na popustu za PS5: 359.40 kn / 47.64 € 

FIFA 23 označava kraj jedne ere jer je to posljednji naslov EA SPORTS-a koji nosi ovo ime. GamePlay mod je glavna zvijezda ove popularne igre uz tehnologiju HyperMotion2, koja omogućava prirodnije animacije, što dovodi do realističnijeg dojma utakmica.

Osim toga, FIFA 23 donosi The World's Game na teren s muškim i ženskim turnirima FIFA World Cup. Igrač može uživo pratiti i igrati turnir kako se odvija s autentičnim rasporedom utakmica i sastavima za svaku utakmicu, ali može i promijeniti ishod bilo koje prošle utakmice prvenstva FIFA World Cupa. 

U Tournament modu Singleplayer omogućava da igrate kao jedna od 32 kvalificirane nacije ili prilagodite svoje turnirsko iskustvo mijenjanjem grupa i zamjenom timova koji nisu uspjeli ući u finale prvenstva. 

Osim svega navedenog, valja istaknuti da prvi put u povijesti igre EA SPORTS FIFA možete igrati kao dio ženskog kluba. 

Pogledajte ovu igru ovdje


Horizon Forbidden West: do 43% popusta

Cijena na popustu za PS4: 301.53 kn / 39.97 € 

Cijena na popustu za PS5: 371.38 kn / 49.22 € 

Ova igra je jedno od najvećih lansiranja PlayStationa ove godine i mnogima među favoritima te se svakako isplati kupiti na Black Friday popustu.

Njezini najveći aduti su ogroman otvoreni svijet, prekrasna grafika i izazovna borba. U njoj ćete se pridružiti Aloy i istražiti daleke zemlje, boriti se protiv većih i zadivljujućih strojeva i susresti s novim plemenima u ovom postapokaliptičnom svijetu budućnosti.

Zemlja umire, a žestoke oluje i nezaustavljive pošasti haraju razbacanim ostacima čovječanstva, dok se neustrašivi novi strojevi prikradaju njihovim granicama. Aloy mora otkriti tajne koje se kriju iza tih prijetnji i vratiti red i ravnotežu u svijetu. 

Pogledajte ovu igru ovdje


Ratchet & Clank Rift Apart: 50% popusta

Cijena na popustu za PS5: 299.50 kn / 39.70 € 

Rift Apart je savršen spoj nevjerojatne estetike, fantastičnog iskustva igranja i zanimljive priče. 

U ovoj igri uskačete iz jedne dimenzije u drugu s Ratchetom i Clankom koji nastoje pobijediti zlog cara. Nevjerojatnom brzinom preskače se između različitih svjetova prepunih akcije dok probijate svoj put kroz međugalaktičke pustolovine uz impresivnu grafiku i ludi arsenal oružja na PS5 konzoli. 

Poznati superdvojac možete ujediniti s ekipom poznatih saveznika i novim likovima, uključujući i potpuno novi lik borca iz pokreta otpora imena Lombax. 

U igri možete posjetiti nikad viđene planete i doživjeti nove verzije prijašnjih omiljenih alternativnih dimenzija koje su sada realističnije zahvaljujući novoj PS5 konzoli. 

Pogledajte ovu igru ovdje


Ostale pogodnosti povodom Black Fridaya

Osim PlayStation igara koje smo istaknuli kao one koje se isplati uloviti na ovom popustu, u sklopu Black Fridaya, PlayStation Store Hrvatska nudi i ostale pogodnosti: 

  • PlayStation Plus pretplata - 25% popusta
  • Novi članovi mogu uštedjeti 25% na bilo kojem od tri plana PlayStation Plus pretplate
  • Postojeći članovi također imaju pravo na 25% popusta ako žele napraviti upgrade na neki od planova (Extra ili Premium)

Više o PS Plusu i planovima pretplate (essential, extra, premium) saznajte ovdje.

Sadržaj donosi Index u suradnji s PlayStation Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više