Nove Bose ANC slušalice pružaju vrhunske značajke za pristupačnu cijenu

Foto: bose.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOSE je prošle godine predstavio robnu marku Ultra za svoje najnaprednije bežične slušalice. Sada je dodao novi, pristupačniji model u seriji QuietComfort (koja je inače poprilično skupa). Ove nove slušalice nude većinu značajki koje imaju i skuplji modeli, ali po povoljnijoj cijeni.

Nove QuietComfort slušalice nose isto ime kao Boseove premium slušalice iz 2020. godine, ali su sada dobile novi dizajn i bolji hardver. Manji i kompaktniji izgled ih čini udobnijima za nošenje, dok šest mikrofona osigurava odličnu izolaciju buke i jasnije glasovne pozive.

Dolaze u tri boje

Iako ove slušalice nemaju podršku za Snapdragon Sound i aptX Lossless kao skuplji Ultra model, nude mnoge druge vrhunske značajke. Imaju bežično punjenje s opcijom brzog punjenja, što omogućava do tri sata slušanja nakon samo 20 minuta punjenja. Bose kaže da slušalice traju do 8.5 sati s jednim punjenjem. Slušalice su otporne na vodu i znoj (IPX4), koriste Bluetooth 5.3 i podržavaju povezivanje s više uređaja.

Cijena slušalica iznosi 179 dolara (oko 160 eura) i dolaze u tri boje: crna, bijela i lila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.