Više od 500 proizvoda u Kauflandu imat će nižu cijenu. Evo što morate znati

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

BILI smo u Kauflandu i primijetili odličan popust na mnoštvo proizvoda. Naime, od petka, 1. ožujka, Kaufland je počeo snižavati redovne cijene mnogih proizvoda. Svaki tjedan moći ćete pronaći dodatnih 100 proizvoda s nižom cijenom, a ukupno će biti sniženo više od 500 proizvoda.

Najbolje je pratiti tjedni Kauflandov katalog kako biste znali kojim je točno proizvodima snižena redovna cijena. Mi smo ispod izdvojili proizvode koje već sada možete pronaći po novoj, nižoj cijeni. Ušteda je zaista dobra pa se isplati opskrbiti proizvodima koji mogu dulje stajati. 

Cijena je snižena i pojedinim osnovnim namirnicama, poput kruha i šećera. Tako se bijeli kruh od 400 grama može kupiti za samo 0.69 eura, a jedan kilogram šećera kristal Agragold košta 1.19 eura. 

Ljubitelji hrenovke u pecivu će s ovim sniženjem doći na svoje jer je cijena peciva hot dog K-Classic, 4 x 63.5 g, snižena s 1.39 eura na 1.19 eura. Ne znamo za vas, ali nama hot dog nije hot dog ako nema senfa. Nasreću, upravo se senf Dijon Originale marke Maille isto može naći po nižoj cijeni, a teglica od 200 grama sada košta 3.69 eura umjesto 4.35 eura.

Mortadela San Giorgio marke Gavrilović, s maslinama ili bez, u pakiranju od 100 grama sada košta 1.59 eura umjesto 1.79 eura. 

Dimljeni fileti brancina ili orade Cromaris isto su uključeni u ovo sniženje redovnih cijena. Trenutno 100 grama košta 3.39 eura umjesto 4.35 eura. 

Svježi posni sir Nom, quark vanilija ili quark malina, u čašici od 235 grama sada košta 1.45 eura umjesto 1.85 eura. Zvuči vrlo primamljivo pa smo uzeli jednu čašicu za probu. 

Tjestenina marke La Molisana, koju sudeći prema TikToku Talijani jako vole, također se može naći na ovom sniženju u Kauflandu. Cijena je snižena vrstama Pennoni lisci i Pantacce Toscane, a pakiranje od 500 grama sada košta samo 1.29 eura umjesto 1.59 eura. 

Za ljubitelje slatkog tu je kolač Today s mliječnim punjenjem ili kremom od lješnjaka. Pakiranje od 150 grama sada košta 0.99 eura umjesto 1.19 eura. Mljac!

I na kraju izdvajamo neke proizvode za čišćenje i pranje rublja čija je redovna cijena također trenutno snižena. Po cijeni od 2.49 eura može se kupiti sredstvo za čišćenje Domestos Atlantic fresh od 750 ml.

Nadalje, deterdženti marke Meri Merino, za fino pranje rublja, isto su uključeni u ovo sniženje. Pakiranje od 900 ml, black ili color, sada košta 2.99 eura umjesto 3.55 eura. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više