Brzo se prodaje: TikTok je oduševljen ovim višenamjenskim Fenty stikom

Foto: fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNIN Fenty Beauty je lansirao svoju novu ljetnu kolekciju, a najviše pažnje dobio je višenamjenski gel stik. Ima hidratantnu formulu koja koristi tehnologiju promjene boje kako bi pružila jedinstvenu ružičastu nijansu koja najbolje odgovara tenu pojedinca.

Može se koristiti za obraze kao rumenilo, ali i za usne. Ako se nanese prstima, efekt je nježan i prirodan, a ako se koristi kist, dobije se jača pigmentacija. 

Fenty Match Stix Strawberry Pop, 39 eura (293.85 kn)
Fenty Match Stix Strawberry Pop, 39 eura (293.85 kn)

Summatime kolekcija

Kao što smo i naveli, dio je nove ljetne Fenty Beauty kolekcije naziva Summatime, koja sadrži nijanse inspirirane zalascima sunca. Novi proizvodi imaju ružičast i narančast ombre dizajn koji dolazi u obliku tekućeg ruža, ovog stika za obraze i usne, punjivog ruža za usne i ograničene serije bočice za vodu.

Sve je to dostupno gdje god se prodaje Fenty Beauty, osim stika, koji se zahvaljujući TikTok zajednici već rasprodao u nekim trgovinama. No na službenoj stranici je još uvijek na stanju, a cijena mu je 39 eura (293.85 kn). Evo kako izgleda na licu.

@fentybeauty When the blush is blushing 😍👏🏼 @Amy Joseph is trying our new #MATCHSTIX Color-Adaptive Cheek + Lip Stick in ‘Strawberry Pop’ for the first time and it’s giving glowy, sunkissed #summatime purrfection 😮‍💨✨ Enter ya #FentySummatime era at the 🔗 in bio, @sephora, @sephoracanada, @Boots UK, & @Kohl’s #sephoraxkohls ♬ original sound - Fenty Beauty
@mangomoniica Replying to @BLUSH QUEEN RIRI DOES IT AGAIN👏👏 this time it’s a color changing blush omgg #fentybeauty #fentybeautyblush #fentybeautymatchstix #colorchangingblush #newmakeup #liquidblush #pinkblush #fyp #mangomoniica ♬ WHERE HAVE YOU BEEN X WE FOUND LOVE - ALTÉGO

"Predivno", "Jako lijepo", "Rasprodao se", "Opsjednuta sam! Želim da ovaj proizvod ostane", "Treba mi", "Na mojoj masnoj koži je trajao cijeli dan", "RiRi uvijek ubije", "Fenty nikada ne razočara", "Predivna je cijela kolekcija, šteta što je limitirana", neki su od komentara na TikToku.