"Čini vidljivu razliku": Ovu višekratnu masku ​​za oči odobrila je i Hailey Bieber

Foto/Screenshot: YouTube/TikTok/dieuxskin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY Bieber istaknuta je osoba u svijetu ljepote, a svaki proizvod koji ona koristi postane pravi hit. U jednom intervjuu za Vogue otkrila je ključni proizvod u svojoj beauty rutini - Dieux Skin elegantnu masku za oči koja se može koristiti više puta.

Mogućnost višekratne upotrebe

Ključna karakteristika koja izdvaja Dieux Skin masku za oči od uobičajenih maski za podočnjake jest njezina mogućnost višekratne upotrebe. Za upotrebu jednostavno nanesete svoj omiljeni serum ili kremu za oči, pričekate da proizvod postane ljepljiv, a zatim stavite Forever Eye masku na 10 do 20 minuta.

Ova maska također ima višenamjensku funkciju jer obnavlja kožu, pojačava hidrataciju i djeluje kao tretman za oči.

@juchoii This purchase was totally worth it for me! #eyemask #botox #wrinkles #preventative #skincare #eyewrinkles #beauty #skincareroutine #dieux ♬ original sound - Juliahni

Hailey nije jedina koja odobrava ovaj proizvod, evo što su drugi recenzenti rekli.

"Uvijek sam izbjegavala uobičajene maske za oči", napisala je jedna osoba. "Sada, kad su moji podočnjaci postali suhi s dolaskom zime, odlučila sam isprobati ove. Već nakon prvih 10 minuta korištenja bila sam oduševljena! Čuvam ih u hladnjaku i koristim svako jutro... pružaju vidljivu razliku odmah nakon upotrebe, koja traje veći dio dana. Nakon otprilike tjedan dana redovite upotrebe primijetila sam da su moje fine linije i minimalna natečenost izgledali izglađeno tijekom cijelog dana."

"Gotovo svakodnevno ih nosim i stvarno su unaprijedile moju rutinu", podijelio je oduševljeni korisnik. "Sviđa mi se što mogu isprobati različite kreme za područje oko očiju kako bih vidjela što najbolje djeluje s njima. Savjet: Obavezno koristite manje proizvoda nego što mislite da vam treba."

Maska košta 25 dolara (23 eura), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više