"Da mi je izgledati tako dobro sa 60": Sarah Jessica Parker zasjala u plavoj haljini

Foto: Profimedia/theoutnet.com/houseofcb.com/shein.com/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SARAH JESSICA PARKER, kao poznati lik Carrie Bradshaw legendarne serije Sex and the City, tijekom godina inspirirala je brojne modne trendove. Ako je suditi po prvim fotografijama sa seta treće sezone serije And Just Like That, izgleda da će i ove godine nastaviti inspirirati mnoge.

Glumica je viđena kako snima noćnu scenu u New Yorku na Manhattanu 24. svibnja, odjevena u plavu haljinu s kristalićima koja joj je pristajala kao salivena. Riječ je o dizajnerskoj haljini, konkretno midi haljini Alexa Perryja. Uska silueta haljine dopunjena je kvadratnim izrezom i naglašenim ramenima. Haljina je prilično skupa i njezina redovna cijena iznosi 1400 eura.

Haljina Alex Perry, cijena na popustu je 703 eura

Snimka scene sa seta privukla pažnju

Snimka scene sa seta And Just Like That, koju je objavio Vogue Germany na TikToku, privukla je veliku pažnju. Mnogi su komentirali kako glumica izgleda odlično, dok su drugi izrazili želju da se dočepaju te haljine. 

@voguegermany Spotted: #sarahjessicaparker filming #andjustlikethat season 3 in #NYC. #voguegermany #sarahjessicaparkeredit #sjp #andjustlikethatmax #andjustlikethatseason3 #satc #carrie #carriebradshaw ♬ suara asli . - Dezalyr

"Da mi je izgledati tako dobro sa 60", "To je Carrie Bradshaw", "Ima najbolji hod, trebala bi napraviti tutorijal", "Nevjerojatno", "Predivna", "Ta haljina!", "Senzacionalna", "Najbolje obučena žena na svijetu", "Kraljica New Yorka", "Koji je brend haljine?", "Prekrasna, elegantna i graciozna", samo su neki od komentara. 

Ako i vi želite zasjati u plavom, izdvojili smo nekoliko haljina sličnog stila

Haljina, House of CB, 183 eura
Haljina, Shein, 14 eura
Haljina, Shein, 14 eura
Haljina, Temu, cijena na popustu je 15.69 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.