Dodatak za kosu kakav je bio popularan u 90-ima osvojio je TikTok: "Legendaran"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DODACI za kosu ove godine su se vratili na velika vrata. Iako su popularni razni modni detalji poput kopči, špangica i traka, rajfovi su se posebno istaknuli, usklađeni s Y2K trendom. Postali su ključan modni dodatak, spajajući nostalgiju devedesetih s modernim stilovima.

Rajfovi s češljićima, takozvani zig-zag rajfovi, i oni s kopčama, kakvi su se nosili 90-ih i ranih 2000-ih, posebno su zavladali društvenim mrežama kao što su Instagram i TikTok, gdje videi s njima skupljaju milijunske preglede.

Primjerice, video tiktokerice Angi pregledan je više od 24 milijuna puta. Ona u videu pokazuje kako rajf s češljićima koristi za jednostavno uklanjanje kose s lica, stvarajući pritom šik frizuru idealnu za razne prigode. 

@angelsign_ I love this headband #twistbraids #headbandhairstyle #hairstyle #hairtok #fyp ♬ Birds of a feather - 𝖒𝖊𝖌𝖆 𝖊𝖆𝖗𝖙𝖍𝖑𝖎𝖓𝖌

Ashleigh Good također je demonstrirala kako oblikuje frizuru s rajfom s češljićima, opisujući iskustvo kao "nostalgično". 

@ashleighegood nostalgia but SO GOOD 🥹 #hairtutorial #easyhairstyles #washday #greasyhair #hairstyles #braidstyles ♬ Fall Back - Lithe

Tiktokerica Kyla Lee istaknula je da ovaj rajf "mijenja igru", dok je tiktokerica Sydnie Green prikazala usporedbu rajfova s kopčama i češljićima, nazivajući to "bitkom rajfova iz 90-ih". Oba tipa rajfova pružaju sličan efekt.

@kylaleelee this headband is a game changer #headbandhairstyles #twistbraids #hairstyle #shorthairstyle #headband ♬ sonido original - sosahoo
@syd.the.ging the battle of the 90’s headbands 🤭#90shairstyle #headbandhairstyle #summerhairstyles #girlhairstyle #hairclipheadband #zigzagheadband #creatorsearchinsights ♬ Unlock it x better off alone - Roxi Audios

"Opsjednuta sam"

"Jej, 90-e su se vratile", "Gdje ga mogu kupiti?", "Opsjednuta sam", "Tako slatko", "Volim ovaj zig-zag rajf", "Zig-zag je legendaran", "Ok, treba mi ovo", "Volim ovo", "Tko je ovo radio u 90-ima, ali s rajfom koji je imao kopče s leptirićima?", "Vraćamo li ih natrag?", "Odmah sam kupila", samo su neki od komentara ispod ovih videa. 

Ako želite usvojiti stil devedesetih s ovim rajfovima i oblikovati svoju kosu na način koji je ponovno popularan, pretražili smo trgovine i pronašli slične rajfove. Pogledajte ih ispod.

Rajf, Amazon, 5.99 eura
Rajf, Amazon, 5.99 eura
Rajf, Temu, cijena na sniženju je 0.97 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.