Domaća igra Joe Wander stigla na PlayStation

Foto/Screenshot: YouTube/steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FROZEN PIXEL STUDIO je indie game development studio osnovan 2018., paralelno u Osijeku i Slavonskom Brodu, a u njemu su udružili snage proizvođači igara i marketinški profesionalci. Tri godine kasnije izbacili su novu igru - Joe Wander and the Enigmatic Adventures.

Prvi službeni javni prikaz igre bio je krajem studenog 2022. godine, a sada je, prije nekoliko dana, stigla i na PlayStation, za PS5. Radi se o puzzle igri koja donosi nizove osmišljenih izazova i oblikovanih zagonetki. Na svakoj novoj razini igračima se otvaraju novi svjetovi.

"Započni najbolju enigmatsku avanturu svog života! Rješavajte mozgalice, istražujte različite svjetove glatkim platformiranjem i uživajte u prekrasnom krajoliku u tajanstvenom svijetu Joea Wandera", stoji u službenom opisu. 

Cijena igre za PlayStation 5 je 29.20 € (219.99 kn), možete je vidjeti ovdje. Osim na PlayStationu, igra je dostupna i na Steamu po cijeni od 29.99 € (225.96 kn), možete je vidjeti ovdje