Domaći brend nakita ima novi hit. Ljudi pišu: Ovo je za mene

Foto: kragrlica.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend Kragrlica redovno u svoju ponudu uvrštava nove komade nakita koji oduševljavaju. Tako je krajem prošle godine izbacio zlatne naušnice s motivom Vučedolske golubice, a sada je ponovno oborio fanove s nogu naušnicama u obliku - tjestenine. 

"Dizajn naušnica-fuža bio je zanimljiv, ali ne toliko lak zadatak. Trebalo je dobro proučiti fuže, one rukom rađene, koje toliko volimo papati u istarskim jelima. Promijenili smo početne skice s ravnim fužima i ove naše fuže smo lagano zakrivili, da što vjernije podsjećaju na prave fuže kada poslije kuhanja plutaju u finom umaku s tartufima", opisali su ih na Instagramu.

15 milimetara

Dodali su da su ovaj put htjeli manji, diskretniji model pa su se odlučili na izvedbu u duljini od 15 milimetara. Kako kažu, "manje od toga nije moglo, kako bi unutrašnjost i dalje mogla biti šuplja, kao kod pravih fuža, i kako se ne bi začepila prilikom pozlate". 

"Odlična ideja i realizacija"

"Jao pa ovo je genijalno", "Predobra ideja", "Odlični", "Želim ih", "Prekrasne", "Prefora", "Kao napravljene za mene", "Odlična ideja, i realizacija", "Ovo je za mene", zaredali su se komentari ispod fotografija ovog noviteta na Instagramu. 

Naušnice na iglicu u obliku fuža, simpatičnog imena FUZZI, izrađene su od mjedi s 18-karatnom pozlatom. Brend u njihovu opisu kaže da ne sadrže nikal i da su vrlo lagane za nošenje, naime teže samo 1 gram. Zbog pozlate nije ih potrebno polirati. Cijena ovih divnih naušnica je 29.07 eura, a možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.