Domaći brend stoji iza popularnih tanjura koje gosti jednog restorana vole ukrasti

Foto: traversa.design/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE koji dan pisali smo o Didovoj kući u Šimunima na otoku Pagu. No osim ukusne hrane pažnju su zaokupili i krasni tanjuri u kojima se ona poslužuje. Doznali smo da se pojedinim gostima toliko svide da ih pokupe pri odlasku, kao i druge keramičke komade. 

>> Gosti vole Didovu kuću: Pojedu sve, poližu prste i - pokradu pijate

Mi, dakako, ne podržavamo krađu, ali znamo gdje možete nabaviti ovu krasnu keramiku i podržati domaće kreativce. Štoviše, pisali smo o njoj još u ožujku. Radi se o brendu keramike Traversa. Pojedini komadi se mogu kupiti i u Didovoj kući, ali i na službenoj web stranici.

Osim tanjura i keramike, u ponudi imaju još mnogo toga

Iza brenda stoji mali tim kreativaca iz Rijeke, a već duži niz godina bave se lončarstvom i proizvodnjom suđa. Osim na keramičko posuđe, svoje ideje prenose i na tekstil, pa tako proizvode torbe, ruksake, podmetače za stol, jastučnice, art printove i još puno toga. 

Što se tiče keramike, koja je vrlo popularan komad ovog brenda, u ponudi imaju šalice, zdjele i zdjelice, boce, pladnjeve... Cijene im se za šalice kreću od 16 eura (120.55 kn) za one manje i 18 eura (135.62 kn) za veće. Zdjele su 31 euro (233.57 kn), one manje, a veće su 38 eura (286.31 kn).

Keramičke boce se prodaju po cijeni od 32 eura (241.10 kn), komplet od dvije čašice za rakiju po cijeni od 22 eura (165.76 kn), a pladnjevi po cijeni od 50 eura (376.73 kn).

No, kao što smo već naveli, osim keramike nude i svašta drugo, poput torbi, ručnika, printeva, krpa, košara i pregača. Uniseks pregača prodaje se po cijeni od 40 eura (301.38 kn), pamučne torbe su 35 eura (263.71 kn), kuhinjske krpe su po 13 eura (97.95 kn), košare za pohranu od 26 (195.90 kn) do 27.50 eura (207.20 kn).

Ponudu im možete vidjeti na službenom Instagram profilu, ali i na web shopu brenda ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.