Drvena koliba u Gorskom kotaru izgleda čarobno. Pogledajte fotke

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GORSKI KOTAR je jedna predivna zelena oaza, idealna za bijeg od gužve i grada, a kuće za odmor koje se tamo mogu pronaći su toliko lijepe da je teško odlučiti koju odabrati.

Gorski kotar je lijep kroz cijelu godinu, ali posebno je bajkovit kada ga prekrije snijeg u zimskom periodu. Upravo tamo u mjestu Kupjak, našli smo jednu idiličnu kuću idealnu za odmor.

Pogled na šumske obronke

Kuća za odmor Roza gostima nudi predivan vrt, terasu s lijepim pogledom na šumske obronke i roštilj ako požele uživati u vlastitom kulinarskom umijeću na otvorenom. Ova kuća je udaljena 29 kilometara od Crikvenice pa je time i idealna ako želite posjetiti tamošnji Advent, koji traje do kraja prosinca. 

Ova planinska kuća veličine 105 kvadrata ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, televizor ravnog ekrana i potpuno opremljenu kuhinju. Može smjestiti do pet osoba. 

Uređenje ove kuće naprosto oduševljava. Uređena je u tradicionalnom stilu i ispunjena pomno biranim detaljima. Ova drvena ljepotica sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Gosti mogu u okolici istražiti prirodne atrakcije, lutati šumskim stazama i posjetiti izletišta. 

Izletišta u blizini

U blizini se nalazi adrenalinski park Kupjak koji nudi pregršt adrenalinskih aktivnosti kao što su zip-line, streličarstvo, paintball, ljudski stolni nogomet i još mnogo toga. Također, blizu je i sanjkalište Gorski sjaj i skijališta Petehova i Čelimbaša, koji su od kolibe udaljeni par kilometara. 

Gosti također mogu posjetiti i Vražji prolaz, koji je jedan od najljepših kanjona Gorskog kotara, dužine oko 800 metara, a na pojedinim dionicama je širok svega dva metra. Prolaz je posljedica djelovanja vode koja je tisućama godina izjedala kamen i napravila neobičan put. Kroz kanjon prolazi potok Jasle.

No jednako dobra opcija je i ušuškati se pod toplu dekicu, upaliti vatru u kaminu i ne izaći apsolutno nigdje te uživati u svakoj minuti u ovoj kolibi. 

Cijena noćenja kreće se od 3390.52 kn (450 €), a minimum su dva noćenja. Sve detalje možete vidjeti ovdje

Pogledajte još fotki: