Već dvije godine zaredom, čitatelji Fragnatice su ovaj parfem izabrali kao najbolji

Foto: yslbeautyus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE godine portal Fragrantica, omiljena destinacija svih zaljubljenika u parfeme, organizira glasanje gdje korisnici biraju najbolje parfeme. Prošle godine je Libre Le Parfum od Yves Saint Laurent osvojio najviše glasova, a ove godine je po drugi put osvojio svoju zasluženu nagradu za najbolji ženski parfem.

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum, 30 ml, snižena cijena je 76.99 eura

Parfem "Libre Le Parfum" od Yves Saint Laurent je ženski parfem koji donosi suptilnu kombinaciju cvjetnih, voćnih i drvenastih nota. Ovaj parfem predstavlja osjećaj slobode i samopouzdanja.

Glavne note ovog parfema uključuju lavandu, cvijet naranče, vaniliju i tonku. Lavanda daje osvježavajuću, ali istovremeno i privlačnu notu, dok cvijet naranče dodaje cvjetnu i voćnu slatkoću. Vanilija i tonka pružaju toplinu i senzualnost parfemu.

Libre Le Parfum je elegantan i sofisticiran parfem pogodan za nošenje u svim prilikama, od svakodnevnih situacija do posebnih događaja. Stvoren je za žene koje vole istaknuti svoju individualnost i samopouzdanje.

Pročitajte više