Dyson napokon lansirao mokro-suhi usisavač. Košta 949 eura

Foto: dyson.com/dyson.it/dyson.com.au

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVA vijest mogla bi razveseliti sve ljubitelje Dysona - naime marka je napokon odlučila u svoju liniju uvrstiti štapni mokro-suhi usisavač imena Detect Submarine V15s. Mokro-suhi usisivač nudi se u dva modela - V15s Detect Submarine i V15s Detect Submarine Absolute.

Prvi model, V15s Detect Submarine, već je stigao u pojedine europske zemlje poput Njemačke, Italije, Austrije i Francuske te tamo košta 949 eura. Drugi model još nije stigao pa mu nije poznata europska cijena, ali u Americi košta 950 dolara. 

Za podove od pločica, drveta, kamena, keramike, linoleuma i laminata

Novi V15s Detect Submarine namijenjen je za čišćenje podova od pločica, drveta, kamena, keramike, linoleuma i laminata, kao i za usisavanje tepiha i presvlaka. Usisavač ima glavu s mokrim valjkom za čišćenje tvrdih podova u kombinaciji s Dysonovim snažnim usisavanjem za skupljanje prljavštine, prašine i krhotina s tepiha.

Mokro-suhi usisavač ima 60-minutno vrijeme rada i potrebno mu je 4.5 sati da se potpuno napuni. Usisavač ima i tri načina rada (automatski, eko i boost), tu je i LED zaslon za praćenje vremena rada, upozorenja i o preostalom trajanju baterije. 

V15s Detect Submarine

V15s Detect Submarine dolazi s četkom za čišćenje poda, Digital Motorbar četkom, višenamjenskom četkom, Fluffy Optic četkom, mini turbo četkom protiv petljanja, mlaznicom za pukotine, punjačem i stanicom za punjenje. 

V15s Detect Submarine Absolute

Absolute model ima HEPA filtraciju

Model Absolute pak uz navedeno dolazi i s naprednom HEPA filtracijom za uklanjanje 99.99% čestica veličine samo 0.1 mikron, prema Dysonu. Također dolazi u ekskluzivnoj zlatnoj boji. Više o usisavačima pogledajte na službenoj stranici

Ako već posjedujete Dyson usisavač i pomislili ste da bi bilo zgodno nabaviti samo ovu glavu za mokro čišćenje, nažalost Dyson kaže da ona radi samo s V15 Submarine modelom i nije kompatibilna s drugim usisavačima. 

Pročitajte više