Ljubitelj ste mesa? Ovaj proizvod će vam dobro doći

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/pevex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJI mesa jako dobro znaju koliko je važno precizno ga termički obraditi. Termometar za meso je stoga važan alat za svakoga tko želi pobrinuti se za sigurnost, ali i za fantastičan okus hrane. Ne samo što će vam pomoći spriječiti da meso bude sirovo, pomoći će vam i da ga ne prekuhate.

"Obožavam ga"

Kako biste koristili termometar za meso, ne morate biti profesionalni kuhar. Na samim termometrima nalazi se vodič koji će vam reći koja je temperatura optimalna za određenu vrstu mesa. Održavanje termometra je jednostavno - samo ga očistite deterdžentom i vodom nakon korištenja.

@thejosephabell BEST kitchen tools: the meat thermometer! #kitchenhacks #foodhacks #cookinghacks ♬ animal crossing ~ new horizons lofi - Closed on Sunday
@amanda_pac to my chicken ick girlies - thank me later & say bye to dry chicken #rawchicken #chickenick #meatthermometer #kitchenmusthaves ♬ original sound - Amanda

"Moja mama ovo ima i opsjednuta je", "Obožavam ga, imam ga već neko vrijeme", "Moj cimer ga ima, super je", "Mislim da ovo treba kuharima u menzi mojeg faksa", "Imam sličan", "Jako dobro" neki su od komentara ispod objava.

Ovi termometri imaju iglu koju je potrebno zabiti u sredinu mesa kako biste doznali je li dovoljno obrađeno. Prikladni su za bilo koju vrstu mesa, uključujući ribu.

Termometar za meso, Amazon, cijena je 9.99 eura
Termometar za meso, Pevex, cijena je 30.51 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.